Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Fremtræk

Fremtræk til fræsemaskiner og afrettere

Fremtræk kan anvendes til almindelige arbejdsrutiner på en bordfræser eller en kantpudser, så det bliver meget nøjagtigt med en flot finish. Dette opnås ved hjælp af den konstante fart og det jævne tryk mod emnet. Tilmed giver det en stor sikkerhedsfordel. Afretning kan også gøres bedre ved hjælp af fremtræksapparat, specielt ved serieproduktion. Renskæring og flækning er andre opgaver, hvor et fremtræksapparat kan hjælpe.

Fremtræk hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et større udvalg af fremtræk. Vi tilbyder fremtræk fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt HolzmannScheppach og Maggi. Var det ikke lige fremtrækket, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også maskiner til træarbejde, heriblandt fræsemaskiner og afrettere og meget mere. 

Råd og vejledning

Har du brug for rådgivning eller har spørgsmål omkring fremtræk eller andre former for værktøj, så er du altid velkommen til at kontakte Dorch & Danola. Dette gør du enten på telefon 66 15 50 40 eller ved at skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense. Her udfører vi også reparationer samt har salg af reservedele.