Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Blandemaskiner

Blandemaskiner - Tvangsblander

Blanding af materialer er en stor del af det daglige arbejde på byggepladsen for den enkelte murer. Skal din mørtel, cement, beton, isoleringsmaterialer m.v. blandes hurtigt og homogent, er det helt essentielt, at du vælger det korrekte blandeudstyr. En tvangblander er ideel til mest krævende blandeopgaver til det professionelle anvendelsesområde og den er nem at betjene. 

Tvangsblander til dit behov

Hos Dorch & Danola findes et mindre, men godt udvalg af tvangsblandere, der dækker dit behov. Vi tilbder tangsblandere fra Soroto og Sydvesta, der er altid leverer produkter i høj kvalitet. Var det ikke lige en tvangsblander, du var på udkig efter? Så har vi også et stort udvalg af røreværktøj til de mindre krævende blandingsmaterialer.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af blandemaskiner eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense. 

Har du maskiner, der er gået i stykker? 

Vi reparerer alle kendte maskiner på vores eget serviceværksted. Du kan på linket her læse mere omkring: Reparation af elværktøj