Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Diamatboremaskiner

Diamantboremaskiner med eller uden vandtilslutning

Når du skal bore i beton for at lave gennemføringer tl rør, luftkanaler og kabler eller åbninger til ventitation så skal der anvendes en diamantboremaskine. Borene til diamantboremaskinen er diamantbesatte, så de er stærke nok til at skære gennem beton. Diamantboremaskinerne er ideelt til boring i murværk og andre abrasive materialer. Boremaskinerne har 2 gear til bestemmelse af moment og hastighed og fås med eller uden vandtislutning.

Lær mere om diamant boremaskinerne i produktbeskrivelserne.

Diamantboremaskiner til dit behov 

Hos Dorch & Danola findes et mindre, men godt udvalg af diamantboremaskiner. Vi tilbyder diamantboremaskiner fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Bosch, AEG og Makita. Var det ikke lige en diamantboremaskine, du ledte efter, men mere en boremaskine, så tilbyder vi også det. 

Har du elværktøj, der er gået i stykker? 

Vi reparerer alle kendte elektiske maskiner på vores eget serviceværksted. Du kan på linket her læse mere omkring: Reparation af elværktøj

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af diamantboremaskiner eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.