Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Filtrer
Filtrer efter
Pris
Murerspande

Murespande - Murebalje

En murebalje er et uundværligt produkt, uanset hvilken mureopgavem du skal i gang med, så der er opbevaring af f.eks mørtlen eller andre bladeprodukter. Der findes mange forskellige slags murebaljer og i mange forskellige størrelser til netop din mureopgave. Murespande er fremstillet i god kvalitet, der gør at det er en alsidig spand og kan derfor anvendes til mange forskellige gøremål. 

Murespande - Murebaljer til dit behov

Hos Dorch & Danola findes et udvalg af murspande, der kan indeholde forskellige liter og størrelser til dit blandingsmateriale. Vi tilbyder murespande, der kan indeholde 12 liter og helt op til murespande, der kan indeholde 90 liter, så dit behov dækkes helt optimalt. Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af entreprenørmaskiner lige her

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af murespande og murebaljer eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.