Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Lygter & lamper

En akku arbejdslampe er uundværlig, når du skal i felten

At have den rette belysning, når du udfører dit arbejde er naturligvis vigtigt og at enhver lille detajle sidder lige i skabet. Du kan komme ud for at skulle udføre arbejde steder, hvor belysningen er dårlig. Så er det essentielt, at du har den rette lampe til at lyse stedet op på den rette måde. Belysningen fra arbejdslamperne giver et optimalt arbejde på alle tidspunkter af døgnet. I mange tilfælde er der ikke strøm, og du er afhængig at din belysning kan køre på batteri (akku). 

Akku arbejdslampe til dit behov

Hos Dorch & Danola A/S har vi gode aftaler med vores leverandører, der gør at vi kan tilbyde meget konkurrencedygtige priser på lamper af mærker som blandt andet Makita, Metabo, MilwaukeeFestool, Mareld m.fl. Vi fører et bredt udvalg, så du kan finde lige præcis den lampe, som kan sørge for, at du kan opnå den rette belysning til dit arbejde. 

Har du akku værktøj, der er gået i stykker? 

Vi reparerer alle kendte akku maskiner på vores eget serviceværksted. Du kan på linket her læse mere omkring: reparation af akku-værktøj

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af arbejdslamper eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.