Facebook Pixel
Kraftig batteridrevet bore-/skruemaskine med kort hovedlængde og perfekt værktøjskontrol
Bosch akku bore-/skruemaskine GSR 18V-90 C Professional
Kraftig batteridrevet bore-/skruemaskine med kort hovedlængde og perfekt værktøjskontrol
Varenummer (SKU): 06019K6003
Fjernlager
2.840,00 kr. 2.272,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

GSR 18V-90 C Professional er en kraftig batteridrevet bore-/skruemaskine med en kulfri motor, der leverer en topydelse med 64 Nm og 2.100 o/min. Den korte hovedlængde på 163 mm gør værktøjet meget praktisk. Robust 13-mm-metalpatron sikrer øget momentoverførsel ved alle opgaver. Bore-/skruemaskinen er let at håndtere, hvilket værner om brugerens sundhed og beskytter værktøjet: HMI'et er udstyret med justerbar KickBack Control, hvilket reducerer risikoen for kraftige momentreaktioner i tilfælde, hvor værktøjet går fast. En justerbar præcisionskobling afbryder borepatronen, når et forudindstillet momentniveau er nået, og reducerer dermed sliddet på koblingen og den deraf følgende støj.

Værktøjet er beregnet til boring i træ med en maksimal diameter på 68 mm og til opgaver i stål med en diameter på op til 13 mm. GSR 18V-90 C Professional er kompatibel med alle Bosch Professional 18 V-batterier og -ladere (Professional 18V System).

  • Kraftig kulfri motor giver høj effekt med 64 Nm og 2.100 o/min, så du kan arbejde endnu mere effektivt
  • 13-mm-metalpatron sikrer øget robusthed og fantastisk momentoverførsel ved alle opgaver
  • Justerbar KickBack Control og justerbar præcisionskobling giver perfekt kontrol og høj beskyttelse af bruger og værktøj

Indhold

1/1 L-BOXX-indlæg til værktøj (1 600 A02 K83); L-BOXX 136 (1 600 A01 2G0); 2 x batterier GBA 18V 4.0Ah (1 600 Z00 038); Hurtiglader GAL 18V-40 Professional (1 600 A01 9RJ)

Støjinformation

El-værktøjets A-vægtede støjniveau udgør sædvanligvis: lydtrykniveau dB(A); lydeffektniveau dB(A). Usikkerhed K= dB.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: 06019K6003

Bosch akku bore-/skruemaskine GSR 18V-90 C Professional

2,840.00 DKK