Facebook Pixel

Axminster Evolution Pro Medbringer 16mm 2MT  sikre og tilbyder større alsidighed og nøjagtighed. 

Axminster Evolution Pro Medbringer 16mm 2MT

Axminster Evolution Pro Medbringer 16mm 2MT  sikre og tilbyder større alsidighed og nøjagtighed. 

Varenummer (SKU): AX101890
lagervare
515,00 kr. 412,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Axminster Evolution Pro Medbringer 16mm 2MT  sikre og tilbyder større alsidighed og nøjagtighed. Medbringeren har et fjederbelastet midtpunkt i rustfrit stål og en skarp tandudvendig ring. 


Axminster Evolution Series Pro Drive er unik, fordi du kan variere fjederspændingen. Der er adskillige fordele, når du bruger disse medbringere. Omplacering af dit arbejde er nøjagtigt; arbejdet går altid tilbage samme sted. De er sikre; reducere trykket fra pinoldokken og i tilfælde af en indgravning vil arbejdet simpelthen stoppe med at dreje. Ved at reducere pinoldokken yderligere kan du stoppe arbejdet og inspicere det uden at slukke for drejebænken. Når det bruges til excentrisk drejning kører medbringeren stadig, selvom dens fulde diameter ikke er i kontakt med arbejdet. Fås i 1MT eller 2MT.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: AX101890

Axminster Evolution Pro Medbringer 16mm 2MT

515.00 DKK