CMT Digital klingegradmåler LCD

DAG-001 Digital klingegradmåler LCD
DAG-001 Digital klingegradmåler LCD
Varenummer:
DAG-001

På lager

Inkl. moms: 320,00 DKK Ekskl. moms: 256,00 DKK
Beskrivelse
Detaljer

Digital klingegradmåler. Den digitale klingegradmåler er en vandtæt digital vinkelmåler, som angiver digitale læsninger mellem +/- 180°, med en præcision på 0,1°. Vinkelmåleren er så lille, at den kan opbevares i lommen, og LED displayet er meget nemt at aflæse. Vinkelmåleren har en autoslukfunktion, der slukker efter 5 minutter. For at lave præcise aflæsninger er vinkelmåleren forsynet med magneter, der gør fastgørelse nemt og problemfrit. Vinkelmåleren er beregnet til at måle smig og vinkler på rundsave og kap/gering save.


Egenskaber

  • Nøjagtige målinger for overfræsejern, savklinger, båndsavklinger, fræsehoveder, bor og huldybder. Målelineal med metrisk- og imperialskala og låseskrue
  • Vandret og lodret måling
  • Digital letlæselig skærm
  • Selvstående med magneter, til indstilling af skæredybde på f.eks. overfræseborde og til justering af styreland
  • Instruktionsmanual


Tekniske detaljer

  • Batterispænding/type 3V/L lithium
  • Størrelse 51x51x33mm
  • Interval ± 360 ° (4x90 °);
  • Opløsning 0,1 °

Bemærk
Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.
Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten, skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning, der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen, skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 0-5 Kg. DKK 69,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-5 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Pakkeboks / Posthus 0-5 Kg. DKK 79,00
Post Danmark Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-30 Kg. DKK 79,00
Post Danmark Med omdeling 0-5 Kg. DKK 105,00
Post Danmark Flexlevering til privatadresse 0-5 kg. DKK 95,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.
Stregkode
*DAG-001*