Facebook Pixel

Køb den populære Festool overfræser OF 1400 hos Dorch & Danola og få en overfræser som tilhører den absolutte top af fræsere på marked.

Festool Overfræser OF 1400 EBQ-Plus i Systainer3

Køb den populære Festool overfræser OF 1400 hos Dorch & Danola og få en overfræser som tilhører den absolutte top af fræsere på marked.

Varenummer (SKU): 576207
lagervare
6.175,00 kr. 4.940,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Den ideelle kombination af kraft og komfort
Det handy multitalent: Overfræseren OF 1400 vejer kun 4,5 kg – en af de letteste maskiner i sin klasse. 70 mm fræserarbejdsslag overbeviser især ved udfræsning til beslag eller ved fræsning med fræseskabeloner. Desuden har den omfattende udstyr, så stort set alle fræseopgaver kan mestres.

Med Festool overfræser OF 1400 EBQ-Plus kan du lave notfræsning, affasning, falsefræsning eller profilfræsning, både buer, cirkler og udskæringer.

Festool overfræser OF 1400 frister med en fræsedybde på 70mm og det omfattende udstyr, som opfylder ethvert behov. Der opnås perfekte arbejdsresultater med nem betjening med OF 1400.
Festool's overfræser OF 1400 kan også bruges i Festool samlingssystem VS 600 til svalehalesinkninger, fingersinkning og dyvelsamling og selvfølgelig til deres føringsskinner og multifræseskabeloner.

Styrker og fordele
Stabil bundplade
Komfortabel udskiftning af fræser med vippekontakt og skraldemekanisme
Nem indstilling af fræsedybden ned til en tiendedel millimeter
Hurtigbremse og MMC elektronik
Udskiftning af kopiring uden brug af værktøj
Udsugning af op til 99 % af støvet med spånfanger og støvkappe ved fræsning af kanter

Hovedanvendelser
Afrunding, affasning, falsning og profilering af kanter
Fræsning af cirkler og udskæringer med multifræseskabelonen
Fræsning af noter på bagvægge eller placering af gratlister ved hjælp af føringssystemet
Fræsning til dørtætninger eller vinduesbeslag med fræseadapteren
Fræsning af mineralske materialer

Leveringsomfang
spånfanger
spændetang Ø 8 mm
spændetang Ø 12 mm
sideanslag med finindstilling
kopiring Ø 30 mm
udsugningskappe
gaffelnøgle 24 mm
Systainer SYS3 M 337

Tekniske data
Driftstype Kabel
Optagen effekt 1400 W
Omdrejningstal i tomgang 10000 - 22500 min⁻¹
Spændetang Ø 6 - 12.7 mm
Grovindstilling af fræsedybde 70 mm
Finindstilling af fræsedybde 8 mm
Bordåbning 63 mm
Tilslutning til støvudsugning Ø 27/36 mm
Vægt 4.3 kg


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: 576207

Festool Overfræser OF 1400 EBQ-Plus i Systainer3

6,175.00 DKK

Anbefalede produkter