Facebook Pixel
Salg af professionelle søjleboremaskiner til metalindustrien. JET ELITE ECD-750BDV er en værkstedsboremaskine i høj kvalitet og ideel til håndværk, værksteder, skoler og lettere industri.
JET ELITE Søjleboremaskine ECD-750BDV
Salg af professionelle søjleboremaskiner til metalindustrien. JET ELITE ECD-750BDV er en værkstedsboremaskine i høj kvalitet og ideel til håndværk, værksteder, skoler og lettere industri.
Varenummer (SKU): ECD-750BDV
Fjernlager
43.195,00 kr. 34.556,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Robust kvalitets søjleboremaskiner fra JET, har et godt design for både håndværksformål, værksteder og skoler. JET ELITE søjleboremaskine ECD750BDV har variabel hastighedsjustering, som sikre korrekt indstilling til forskellige materialer og dimensioner. Højdejusterbart bord og hoved via tandstang sikrer ergonomisk korrekt arbejdsstilling.

  • Kraftig børsteløs drev
  • Konstant højt drejningsmoment over hele hastighedsområdet
  • Glat drev og trinløs hastighedsregulering
  • Digital hastighedsdisplay
  • Beskyttelsesskærm
  • Præcis drejebord og bundplade
 
Tekniske data:
Motorspænding 230 volt
Motoreffekt 0,9 kW
Motortype Børsteløs
Antal omdrejninger Variable
Omdrejningsområde 100-1800 min-1
Spindel MK2
Borekapacitet stål Ø 22 mm / M12
Boredybde 80 mm
Bordstørrelse 473 x 410 mm
Bordbelastning 80 kg
T-rillebredde 3 x 16 mm
Tiltning af bord H/V 45 ° / 45 ° °
Vægt 125 kg

 

A 1800 mm
B 650 mm
C 1104 mm
D 230 mm
E 80 mm
F 52 mm
G 670 mm
H 473 mm
I 410 mm
J 478 mm

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: ECD-750BDV

JET ELITE Søjleboremaskine ECD-750BDV

43,195.00 DKK