Facebook Pixel

Skruetvingen til arbejdet i områder med lidt plads!
Bessey transmissionstvinge som er yderst fleksibel og kan benyttes hvor det er småt med plads. Patenteret mekanisme som skiller håndtaget fra spindlen. Krydsprisme på den øverste del som holder sikkert fast i runde, spidse og kantede dele.

Bessey GearKlamp skruetvinge GK60

Skruetvingen til arbejdet i områder med lidt plads!
Bessey transmissionstvinge som er yderst fleksibel og kan benyttes hvor det er småt med plads. Patenteret mekanisme som skiller håndtaget fra spindlen. Krydsprisme på den øverste del som holder sikkert fast i runde, spidse og kantede dele.

Varenummer (SKU): BS-GK60
lagervare
455,00 kr. 364,00 kr.
Antal:
Beskrivelse
BESSEY har revolutioneret deres design af tvinger med den nye model GearKlamp GK. Spindlen er adskilt fra grebet og placeret omkring skinnen, så grebet hverken sidder i vejen for emnet, der spændes fast, eller stikker unødigt ud. Tvingen har en spændkraft på 2.000 N og en fleksibel tryksko, der sikrer ordentlig tilspænding på både runde, spidse og kantede emner. 
 
Enestående, kompakt design
Bessey geartvingen GearKlamp er meget fleksibel og kan endda bruges i områder med kun lidt plads:
•vha. mekanikken, der er anmeldt som patent, adskilles grebet fra spindlen og positioneres rundt omkring skinnen.
•vha. krydsprisme på overdel sikres tilspænding på runde, spidse og kantede dele.
 
Ergonomisk i brug
Der er investeret meget knowhow i spændeteknikken, der gør arbejdet komfortabelt for brugeren:
•vha. det førsteklasses 2-komponentkunststofgreb til fast greb.
•vha. hurtigforskyde-tasten til hurtig justering af glidebøjlen. 
•vha. den svingbare trykplade til perfekt tilpasning til emnet.
 
Robust teknik
Udviklingen var også fokuseret på at overholde BESSEYs kvalitetsløfte, og således overbeviser geartvingen også ved sin lange levetid:
•ved brugen af førsteklasses materialer som f.eks. glasfiberforstærket polyamid til over- og underdel samt sejhærdet og bruneret stål til hulprofilskinnen.
•vha. glidebøjlens kunststofhus beskyttes drivmekanikken mod støv og spåner.
 
Produktfordele
•Førsteklasses 2-komponent-kunststofgreb er anbragt omkring skinnen til brug i områder med kun lidt plads.
•Spændkraft indtil 2.000 N.
•Letgående trapezgevindspindel med svingbar trykplade.
•Tilspændingsknap til hurtig forskydning af glidebøjlen.
 
 

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: BS-GK60

Bessey GearKlamp skruetvinge GK60

455.00 DKK