Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

BESSEY classiX 800x120
Varenummer (SKU): BS-GS080
Fjernlager
955,00 kr. 764,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

BESSEY classiX er en serie af skruetvinger, der er lavet af stål og har en bredde på 10,6 mm. De er velegnede til at fastspænde forskellige materialer, såsom træ, metal, plast og spånplader. BESSEY classiX har også et ergonomisk håndtag, der sikrer et godt greb og en nem betjening. BESSEY classiX findes i forskellige længder, fra 60 mm til 300 mm, så du kan vælge den størrelse, der passer til dit behov.

BESSEY classiX er et af de mest populære skruetvinger på markedet, og det er ikke uden grund. BESSEY classiX har en høj kvalitet, der sikrer et godt resultat hver gang. BESSEY classiX er også nemme at bruge og har en lang levetid, der gør dem til en god investering. BESSEY classiX er velegnede til alle typer af spænding, uanset om det er i hjemmet, på værkstedet eller på byggepladsen.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*BS-GS080*
Varenummer: BS-GS080

BESSEY classiX 800x120

955.00 DKK