Hamlet Spindel Drejejern - M42 - 10 mm - Spindle Gouge

Hamlet Spindel Drejejern - M42 - 10 mm
Jernet er lavet af M42 højhastighedsstål og har dermed forbedret slidstyrke, ligesom at kanten forbliver skarpere i længere tid.

Hamlet Spindel Drejejern - M42 - 10 mm
Jernet er lavet af M42 højhastighedsstål og har dermed forbedret slidstyrke, ligesom at kanten forbliver skarpere i længere tid.

Varenummer:
HA-M42068

På lager

Inkl. moms: 365,00 DKK Ekskl. moms: 292,00 DKK
Beskrivelse
Detaljer

Det her Hamlet Spindel Drejejern (10 mm) er velegnet til spindelarbejde og detaljeret arbejde på fx vaser og bordben. Jernet er lavet af M42 højhastighedsstål og har dermed forbedret slidstyrke, ligesom at kanten forbliver skarpere i længere tid.

Detaljer

  • Jernet er hærdet til 65/67 HRC og tredobbelt hærdet for at give den optimale ydelse uden at blive for sprødt.
  • Jernet kommer med en 45 grader fingerneglslibning og en sekundær skråning for at hjælpe med kontrol og off-tool finish.
  • Jernet er klar til at blive brugt med det samme.
  • Jernet identificeres let pga. det ergonomiske håndtag i ask, der er udstyret med en rød pulverlakeret messingring.

Bemærk
Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.
Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten, skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning, der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen, skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 0-5 Kg. DKK 69,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-5 Kg. DKK 69,00
Postnord Pakkeboks / Posthus 0,5-1 Kg. DKK 26,00
Postnord Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0,5-1 Kg. DKK 39,00
Postnord Levering til privatadresse 0,5-1 Kg. DKK 45,00
Postnord Flexlevering til privatadresse 0,5-1 kg. DKK 45,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.
Stregkode
*HA-M42068*