Facebook Pixel
ddm1_182.jpg

Reparation af trykluft på Fyn og Jylland

Udgivet af: Udgivet i: Pressemeddelelser, Seneste nyheder Dated: 26. januar 2022

Godt nyt for håndværkersjak på Fyn og Jylland: Ansættelsen af en tidligere medarbejder fra en af Fyns tidligere største forhandlere og reparatører af trykluft har givet os mulighed for at reparere trykluftsværktøj og kompressorer hurtigt og lokalt


Vi har hos Dorch & Danola for nyligt ansat Ole Uldum i vores reparationsværksted. Det har givet os ekstra kompetencer inden for reparation af trykluftsværktøj. Ole kommer fra Fyns Trykluft, hvor han har arbejdet med reparationer af trykluftsværktøj, kompressorer og lignende de sidste 10 år. Derudover har han flere kurser i pneumatik/hydraulik og el.

Det er derfor en god portion erfaring og stærke kompetencer, der bliver tilføjet værkstedet. I dag reparerer vi allerede el-værktøj, stationære maskiner og servicerer sløjdlokaler.

”Der har altid været interesse i at fixe maskiner og gamle biler, og med min tid i Fyns Trykluft er trykluft blevet en forlængelse af noget, jeg altid har gået op i” siger Ole selv, om erfaringen med fejlsøgning reparationer. Og vi ser frem til at tilføje de kompetencer.

Reparationer i nærområdet, Fyn og Jylland

Trykluftsområdet har dog indtil videre ikke været i fokus. Men med en ny mand som tilføjelse til værkstedet, ser vi gode muligheder for at hjælpe bl.a. håndværkere på Fyn og i Trekantsområdet med deres ødelagte trykluftmaskiner og værktøj.

”Der findes mange større og mindre entreprenør- og håndværkervirksomheder her på Fyn, i Syd- og Sønderjylland og i Trekantsområdet, der i dag får serviceret deres trykluftsværktøj hos virksomheder, der ligger langt væk. Det betyder ventetid for sjak, der ikke kan arbejde, forsinkelser og dermed tabt indkomst. Nu får de muligheden for hurtig og professionel ekspedition i nærområdet” siger sælger Torben Bendtsen.

Flere med erfaring for trykluft

Torben vil fremadrettet være en del af teamet, der skal udbrede kendskabet til værkstedets nye kompetencer blandt fynske og jyske håndværkervirksomheder. Det gør han, fordi han er en kendt mand i branchen med over 30 års erfaring inden for salg af sømpistoler og stempelkompressorer.

Håndværkersjak, der består af fx tømrere, snedkere eller specialister, vil kunne få repareret deres kompressorer, søm-, stift og klammepistoler på både gas og el, og meget mere. Det kan de ved at besøge værkstedet og butikken i Odense, hvor der er åbne døre for både håndværkere og private.