Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Sikkerhedsplancher

Sikkerhedsplancher til dine sløjdmaskiner

Her finder du et stort udvalg af sikkerhedsplanche til maskiner, som er i skolernes sløjlokaler.

Brug Dorch & Danola's sikkerhedsplancher til at bidrage og opfylde dine juridiske forpligtelser, med hensyn til maskinsikkerhed i fag- eller sløjdlokalet. Med vores sikkerhedsplanchen får du overblik og styr på dine sikkerhedsanordninger og skaber bedre sikkerhed i fag- eller sløjdlokalet.

Der kan være mange maskiner at holde styr på i skolens sløjdlokale. Hvad er påkrævet af sikkerhedsudstyr, hvilke værnemidler og hvem må bruge maskinerne? Med Dorch & Dorch's sikkerhedsplancher får du hurtigt et overblik over:

- Hvilke sikkerhedsanordninger skal der være på den enkelte maskine.
- Hvilke værnemidler der er påkrævet ved brug.
- Hvem der må bruge maskinen.

Overholder jeres skole sløjdlokale alle regler?

Når der skal arbejdes i et sløjdlokale på skolen, er der mange regler, man skal overholde. Især når man snakker om børn, som skal bruge maskinerne og lokalet, er det vigtigt, at lokalet er sikkert og overholder de gældende regler. Men i en travl skoledag kan det være svært, at have et overblik over, hvilke regler man skal være opmærksom på. Dorch & Danola hjælpe dig til at have et sikkert og lovligt sløjdlokale, vi har samlet et par af de vigtigste regler, som gælder i sløjdlokalet.

Er maskinsikkerheden i orden?

Det kommer nok ikke bag på dig, at der er en del regler for maskinsikkerhed, når der bruges så mange forskellige maskiner i sløjd. I Maskindirektivet finder du en masse regler listet op, det kan til tider være lidt forvirrende at finde ud af, hvilke regler der gælder jeres maskiner. Hos Dorch & Danola har vi udviklet nogle fine sikkerhedsplancher til maskinerne og som let kan hænges op eller skrues op ved de enkelte maskiner i lokalet. På sikkerhedsplancherne kan du se hvilke sikkerhedsanordninger der skal være af nødstop og afbrydere, hvem der må bruge maskinen, hvilke værnemidler man skal bruge fx høreværn og sikkerhedsbriller, og hvad man ellers skal være opmærksom på ved maskinen. Bestil og køb sikkerhedsplancher til alle maskinerne i skolens sløjdlokale hos Dorch & Danola. Vi har sikkerhedsplancher i god kvalitet og som giver dig et godt overblik til Afretter/tykkelseshøvle, Båndsave, Bænkslibere, Dekupørsave, Trædrejebænke, Rondelslibere, Skivepudsere, Rundsave, Bænkboremaskiner og Søjleboremaskiner.

Brugsvejledning til maskinerne?

Der er krav om at der en brugsvejledning til alle maskinerne i sløjdlokalet på skolen. Hvis den origanale brugsvejledning er blevet væk, hjælper Dorch & Danola dig gerne med at finde en ny eller en tilsvarende som kan bruges til den enkelte maskine i sløjdlokalet.

Får I serviceret fag eller sløjdlokalet årligt?

Arbejdstilsynet påpeger, at der skal være regelmæssigt eftersyn af maskiner og ventilation i skolens sløjdlokale. Du kan til en hver tid booke et årligt serviceeftersyn hos Dorch & Danola, vi tilpasser altid eftersynet til dine behov. Så er du sikker på, at skolens sløjdlokale overholder alle gældende regler og at sikkerheden i lokalet er i top. Du slipper for at bekymre dig omkring det og du kan bruge tiden på det, et andet sted.


Har du spørgsmål vedrørende service eftersyn, sikkerhedseftersyn, reparation eller vil gerne have et uforpligtende tilbud på det, er du mere end velkommen til, at kontakte os på:

Tlf.: 66 15 50 40
Mail: [email protected]