Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Pladsesakse

Udvalget til dit behov

Hos Dorch & danola A/s findes et udvalg af pladesakse og pladniplere lige efter dit behov. Vi tilbyder pladesakse og pladenipler fra nogle af de mest anerkendte brands bl.a. Bosch, Fein, Makita m.fl. Udover akku pladesakse og pladeniplere tilbyder vi dem også med ledning

Pladesakse - Elektrisk klippeværktøj

En pladesaks anvendes til at klippe i plader i metal med forskellig tykkelse. Nogle pladesakse har en stor kapacitet til at kunne klippe i tykkere plader end de pladesakse mens andre pladesakse har mindre kapacitet. Nogle af pladesaksene har 4-dobbelte vendknive, som giver dig et grafitfrit snit og en optimalt ren- og tilskæring. Pladesaksene giver mulighed for venstre og højre kurvesnit og vridningsfrit skærearbejde med kun én udbrudt spån. 

Elektriske pladesakse til dit behov

Hos Dorch & Danola findes et mindre, men godt udvalg af pladesakse. Vi tilbyder pladesakse fra nogle af de mest anerkendte brands, som Bosch, Fein og Makita. Fein pladsesakse er har en kompakt og let konstruktion, hvilket gør brugen af pladesaksen bekvem.  

Både akku pladesaks og akku pladenipler gør skærearbejde hurtigt og let

En akku pladesaks gør skæring af metalplader let som en leg. akku pladesaksen egner sig særligt til lige snit. En akku pladenipler kan ligesom akku pladesaksen skære lige snit, men der hvor den virkelig brillerer er, når der skal skæres om hjørner i eksempelvis stålprofiler, trapezplader o. lign. eller skæres runde og kantede snit.

 

Har du akku eller elværktøj værktøj, der er gået i stykker? 

Vi reparerer alle kendte akku maskiner på vores eget serviceværksted. Du kan på linket her læse mere omkring: reparation af akku-værktøj

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af pladesakse og pladeniplere eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.