Facebook Pixel

Skruemaskine fra Bosch med 2-trins-gearkasse, som giver et kraftigt moment på 38Nm ved boring og skruning. 

Bosch 18V Skruemaskine GSR 18-2-LI 2X2,0AH GAL 18V-20 L-CASE

Skruemaskine fra Bosch med 2-trins-gearkasse, som giver et kraftigt moment på 38Nm ved boring og skruning. 

Varenummer (SKU): 06019B7305
Fjernlager
1.529,00 kr. 1.223,20 kr.
Antal:
Beskrivelse

Skruemaskine fra Bosch med en vægt på blot 1,3 kg for optimal håndtering. Den er effektiv og udstyret med 2-trins-gearkasse, som giver et kraftigt moment på 38Nm ved boring og skruning. 

Ideel til arbejde, der er over hovedhøjde og steder, hvor det er svært at komme til. Den har en længde på kun 169mm og et ergonomisk greb. 

GSR 18-2-LI Professional er den letteste batteridrevne bore-/skruemaskine i Bosch 18V-serie. Beregnet til boring i træ med en diameter på max 30 mm og i stål op til 10mm. Ved skrueopgaver er max op til 7mm. 

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*06019B7305*
Varenummer: 06019B7305

Bosch 18V Skruemaskine GSR 18-2-LI 2X2,0AH GAL 18V-20 L-CASE

1,529.00 DKK