Facebook Pixel

Slagboremaskine fra Bosch. Egnet til boring i træ med en max diameter på 30mm og i stål samt sten op til 10mm. Skrueopgaver max diameter på op til 7mm. 

Bosch 18V Slagboremaskine GSB 18V-2-LI 2X2,0AH GAL 18V-20 L-CASE

Slagboremaskine fra Bosch. Egnet til boring i træ med en max diameter på 30mm og i stål samt sten op til 10mm. Skrueopgaver max diameter på op til 7mm. 

Varenummer (SKU): 06019D2303
Fjernlager
1.594,00 kr. 1.275,20 kr.
Antal:
Beskrivelse

GSB 18V-2-LI 2X2,0AH GAL 18V-20 L-CASE Slagboremaskine  fra Bosch. Maskinen vejer kun 1,5kg der giver optimal håndtering. Den har 2-trins gearkasse der giver et kraftigt moment på 38Nm ved boring og skruning. 

Maskinen er 187 mm lang og har et ergonomisk udformet greb, der gør at den er nem at arbejde med på smalle steder. 

Egnet til boring i træ med en max diameter på 30mm og i stål samt sten op til 10mm. Skrueopgaver max diameter på op til 7mm. 

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*06019D2303*
Varenummer: 06019D2303

Bosch 18V Slagboremaskine GSB 18V-2-LI 2X2,0AH GAL 18V-20 L-CASE

1,594.00 DKK