Facebook Pixel

Den kraftige og robuste bore-/skruemaskine GSR 18V-110 C, er designet til at kunne klare de mest krævende opgaver. 

Bosch akku Skruemaskine GSR 18V-110 C solo

Den kraftige og robuste bore-/skruemaskine GSR 18V-110 C, er designet til at kunne klare de mest krævende opgaver. 

Varenummer (SKU): 06019G0108
Fjernlager
1.749,00 kr. 1.399,20 kr.
Antal:
Beskrivelse

Den kraftige og robuste bore-/skruemaskine GSR 18V-110 C, er designet til at kunne klare de mest krævende opgaver. Den er alsidig i sine muligheder, og kan både bore i træ i en diameter på maks. 82mm. I stål kan den klare en diameter på maks. 13mm. Udover det, er den også beregnet til diverse skrueopgaver, hvor skruediameteren er op til 12mm.

Maskinen passer til alle Bosch Professional 18V-batterier og -ladere.

Akku og lader medfølger ikke.


Teknisk data

Moment (blød/hård/maks.): 47/85/110 Nm

Omdrejningstal, ubelastet (1. gear/2. gear): 0-480/0-2.100 o/min

Borepatronspændeområde, min./maks.: 1,5/13mm

Drejningsmomenttrin: 25+1

Batteritype: Lithium-ion

Batterispænding: 18V

Bor-Ø i træ, maks.: 82mm

Bor-Ø i stål, maks.: 13mm

Skrue-Ø, maks.: 12mm

Lydtrykniveau: 70dB(A)

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: 06019G0108

Bosch akku Skruemaskine GSR 18V-110 C solo

1,749.00 DKK