Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku og lader medfølger ikke

Bosch Batteridrevet bore-/skruemaskine GSR 12V-35 FC Professional SOLO M/GFA L-BOXX

Akku og lader medfølger ikke

Varenummer (SKU): 06019H3002
Fjernlager
1.438,00 kr. 1.150,40 kr.
Antal:
Beskrivelse
  • FlexiClick System: tilbehør, som er nemt at skifte, med op til 8 kombinationer
  • Ekstremt kompakt og samtidig meget kraftfuldt med 35 Nm og 1.750 o/min. sikrer optimal håndtering på vanskeligt tilgængelige steder
  • Børsteløs motor og Electronic Motor Protection forhindrer overbelastning og forlænger værktøjets levetid

GSR 12V-35 FC Professional akku-bore-/skruemaskine med børsteløs motor er det mest alsidige værktøj til alle opgaver i 12 V-kategorien. FlexiClick System omfatter fire tilbehørsdele (10 mm borepatron, låsbar bitholder, vinkeladapter og forskudt vinkeladapter), som nemt kan udskiftes, kombineres og justeres med op til otte konfigurationer for optimal fleksibilitet. Dette værktøj er ekstremt kompakt og samtidig meget kraftfuldt med en ydelse på 35 Nm og 1.750 o/min., hvilket sikrer optimal håndtering, og det er perfekt til arbejde på vanskeligt tilgængelige steder. Den børsteløse motor og Electronic Motor Protection forhindrer overbelastning og forlænger værktøjets levetid.

Dette værktøj er perfekt til boring og skruning i træ (32 mm) og stål (10 mm). Det er kompatibelt med alle Bosch Professional 12 V-akkuer og -ladere.

GSR 12V-35 FC Professional har desuden 2 gear, Autolock, bælteclips/-krog, bitholder, indikator for ladestatus, Electronic Cell Protection, LED-lys, lithium-ion-akku, metalgearkasse, højre-venstre-rotation og valg af hastighed.


De vigtigste oplysninger

Moment (blød/hård/maks.)20/35/- Nm
Omdrejningstal, ubelastet (1. gear/2. gear)0 – 460 / 0 – 1.750 o/min
BatteritypeLithium-ion
Borepatronspændeområde, min./maks.0,8 / 10 mm
Batterispænding12 V
Vægt ekskl. akku0,59 kg
Drejningsmomenttrin20+1
Værktøjsmål (højde)181 mm
Ladetid (80 %/100 %) ca.36/50 min. [3,0 Ah]
Vægt inkl. akku1 kg

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*06019H3002*
Varenummer: 06019H3002

Bosch Batteridrevet bore-/skruemaskine GSR 12V-35 FC Professional SOLO M/GFA L-BOXX

1,438.00 DKK