Facebook Pixel

Leveres uden batteri og lader

Bosch akku bore-/skruemaskine GSR 12V-35 Professional Solo

Leveres uden batteri og lader

Varenummer (SKU): 06019H8000
Fjernlager
1.045,00 kr. 836,00 kr.
Antal:
Beskrivelse
  • Det kompakte design muliggør optimal håndtering, især ved arbejde over hovedhøjde eller på steder med begrænset plads
  • Det bedste forhold mellem ydelse og størrelse: 35 Nm hårdt moment, 0-1.750 o/min., hovedlængde 154 mm
  • Børsteløs motor og Electronic Motor Protection forhindrer overbelastning og forlænger værktøjets levetid

GSR 12V-35 Professional er den mest kompakte bore-/skruemaskine med den bedste ydelse i 12 V-kategorien. Bore-/skruemaskinens kompakte design muliggør optimal håndtering, især ved arbejde over hovedhøjde eller på steder med begrænset plads. Med et hårdt moment på 35 Nm og et omdrejningstal på 0-1.750 samt en kort hovedlængde på 154 mm leverer den det bedste forhold mellem ydelse og størrelse og er dermed både den mindste og den kraftigste 12 V bore-/skruemaskine. Den børsteløse motor og Electronic Motor Protection forhindrer overbelastning og forlænger værktøjets levetid. .

Denne bore-/skruemaskine er beregnet til boring i træ med en maksimal diameter på 32 mm, i stål op til 10 mm og med en skruediameter op til 8 mm. Den er kompatibel med alle Bosch Professional 12 V-akkuer og -ladere (Flexible Power System).

GSR 12V-35 Professional har desuden 2 gear, Autolock, bælteclips/-krog, bitholder, indikator for ladestatus, Electronic Cell Protection, LED-lys, lithium-ion-akku, højre-venstre-rotation og valg af hastighed.

De vigtigste oplysninger

Moment (blød/hård/maks.) 20/35/- Nm
Omdrejningstal, ubelastet (1. gear/2. gear) 0 – 460 / 0 – 1.750 o/min
Batteritype Lithium-ion
Borepatronspændeområde, min./maks. 10 mm
Batterispænding 12 V
Vægt ekskl. akku 0,75 kg
Drejningsmomenttrin 20+1
Værktøjsmål (højde) 181 mm

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*06019H8000*
Varenummer: 06019H8000

Bosch akku bore-/skruemaskine GSR 12V-35 Professional Solo

1,045.00 DKK