Facebook Pixel

Bore-/skruemaskine fra Bosch. Ideel ved skruning og boring i træ samt metal og er kompatibel med alle Bosch Professional 18V batterier og ladere. 

Bosch akku Bore-/skruemaskine GSR 18V-150C 2X8PC LB

Bore-/skruemaskine fra Bosch. Ideel ved skruning og boring i træ samt metal og er kompatibel med alle Bosch Professional 18V batterier og ladere. 

Varenummer (SKU): 06019J5005
Fjernlager
4.857,00 kr. 3.885,60 kr.
Antal:
Beskrivelse

Bore-/skruemaskine fra Bosch med ProCORE 18V-batterier og en kraftfuld kulfri motor med et maksimummoment på 150Nm. 

Electronic Angle Detection og justerbar KickBack kontrol der giver kontrol over hvert enkelt tril af arbejdet. 

Borepatron og gearkasse i metal giver en øget driftssikkerhed og robusthed. 

Er ideel ved skruning og boring i træ og metal. 

Er kompatibel med alle Bosch Professional 18V batterier og ladere. 

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: 06019J5005

Bosch akku Bore-/skruemaskine GSR 18V-150C 2X8PC LB

4,857.00 DKK