Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Bore-/Skruemaskinen fra Bosch med 12V har den perfekte balance mellem kompakthed, produktivitet og ydelse. Er kompatibel med alle Bosch Professional 12V og 10,8V-batterier og -ladere. 

Bosch Bore-/skruemaskine GSR 12V-35 HX solo

Bore-/Skruemaskinen fra Bosch med 12V har den perfekte balance mellem kompakthed, produktivitet og ydelse. Er kompatibel med alle Bosch Professional 12V og 10,8V-batterier og -ladere. 

Varenummer (SKU): 06019J9103
Fjernlager
1.049,00 kr. 839,20 kr.
Antal:
Beskrivelse

Bore-/Skruemaskine fra Bosch. 

Den meget kompakte batteridrevne skruemaskine med 12V giver nem adgang til steder, hvor der er begrænset plads. 

Med op til 1750 o/m er GSR 12V-35 HX den hurtigste batteridrevne 2-gears skruemaskine i 12V-kategorien. 

Har 1/4"-bitholder med lås til enkel udskiftning af bits. 

Bore-/skruemaskinen har den perfekte balance mellem kompakthed, produktivitet og ydelse i 12V-kategorien. Det er batteridrevet og har kulfri motor. Den er nem at håndtere og anvende steder med begrænset plads. Bits kan nemt udskiftes med den praktiske 1/4"-bitholder med lås. 

GSR 12V-35 HX kan anvendes i mange forskellige materialer og er kompatibel med alle Bosch Professional 12V og 10,8V-batterier og -ladere. 

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*06019J9103*
Varenummer: 06019J9103

Bosch Bore-/skruemaskine GSR 12V-35 HX solo

1,049.00 DKK