Facebook Pixel
Nobex. Svenskproduceret kvalitetssav.
Nobex Geringssav 180 Champion
Nobex. Svenskproduceret kvalitetssav.
Varenummer (SKU): 11920105
Fjernlager
2.432,00 kr. 1.945,60 kr.
Antal:
Beskrivelse

Nobex geringssav Type 180 Champion, velegnet til rammefremstilling.
Med rammesav til 180 mm savehøjde og 125 mm savebredde ved 45°. Trykstøbt og maskinbearbejdet aluminiumbord med kraftige stålfødder. Savstyr med lav friktion mod saven. Fuld bredde på støttefladerne for præcis positionering af emnet. Savevinklen kan indstilles bekvemt efter en inddelt skala og kan låses i enhver ønsket vinkel. Den har desuden faste stillinger for 90° og 45°, samt til savning af 5-, 6-, 8- og 12-kantede rammer dvs. 36°, 30°, 22.5° og 15° til begge sider. Fikseringsstillinger i bordet til hældning af emnet i forskellige vinkler til dobbeltgering. Faste vinkler til hældninger 20°, 30°, 40°, 45°, 50°, 55° og 60°. Ved dobbeltgering hægtes forhøjningsendestykkerne af. To materialetvinger til effektiv fastspænding af emnet. Længdestop til indstilling op til 900 mm, hvor længdestoppet trækkes ud af savbordet. Længdeskala i bordet. Automatik til ophængning af savbøjlen i øverste stilling. Transportbeslag til isætning af savbøjlen parallelt med bordet ved transport og opbevaring.
Leveres med en tandspidshærdet savklinge 18 td./tomme. 
  
Art.nr.1192-0105
Nobextype180 Champion
Bordets længdemm500
Bordets breddemm115
Endestykkets højdemm173
Klingelængdemm630
Skærebredde 90°mm200
Skærebredde 45°mm125
Skæredybdemm180Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: 11920105

Nobex Geringssav 180 Champion

2,432.00 DKK