Facebook Pixel

BESSEY Spændeelement TW16 200/100 (kunststofgreb 2K) har præcis individuel spænding og er en hurtigspænder med låsemekanisme. 

BESSEY Spændeelement TW16 200/100 (kunststofgreb 2K)

BESSEY Spændeelement TW16 200/100 (kunststofgreb 2K) har præcis individuel spænding og er en hurtigspænder med låsemekanisme. 

Varenummer (SKU): BS-TW16-20-10-2K
Fjernlager
520,00 kr. 416,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

BESSEY Spændeelement TW16 200/100 (kunststofgreb 2K) har præcis individuel spænding og er en hurtigspænder med låsemekanisme, der spænder doseret og hurtigt uden at blive påvirket af vibrationer. 

 

  • TW16: Spændkraft op til 3.000 N , TW28: Spændkraft op til 5.000 N
  • Hærdet profil og glidebøjle til affjedrende og elastisk spænding / Flere udførelser: / Førsteklasses 2-komponent kunststofgreb samt knebelgreb med afrundede ender – med letgående trapezgevindspindel og tryksko der kan skiftes uden brug af værktøj

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*BS-TW16-20-10-2K*
Varenummer: BS-TW16-20-10-2K

BESSEY Spændeelement TW16 200/100 (kunststofgreb 2K)

520.00 DKK