Facebook Pixel

Med en CrushGrind-mekanismer eller kværn kan du male næste alt fx salt, peber, tørrede urter, hele krydderier og krydderiblandinger.

CrushGrind Diamond salt og peberkværn 135mm

Med en CrushGrind-mekanismer eller kværn kan du male næste alt fx salt, peber, tørrede urter, hele krydderier og krydderiblandinger.

Varenummer (SKU): CG-000120-135
lagervare
40,00 kr. 32,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

CrushGrind salt- og peberkværn med skaft 135mm

CrushGrind salt- og peber mekanismen er monteret med CrushGrinds patenterede keramiske kværnværk. Netop keramikken gør at den kan kværne både salt, peber, urter og krydderier. CrushGrind kværnen giver et højt output og en ensartet kvalitet. Denne unikke mekanisme er velegnet til næsten alle materialer og med denne aksel løsning fyldes kværnen ved at trække toppen opad. Mekanismerne er fuldt justerbare og indstilles nemt fra fin til grov med 14 indstillinger i alt og muliggør således formaling af både salt, peber, krydderier og urter med den samme kværn-mekanisme.


Kværnen bliver monteret med en klik-funktion. Hvilket muliggør montering af kværn mekanismen uden lim og skruer. Til salt- og peberkværner over 200mm anbefaler vi at bruge en akselholder, for at give en bedre formaling.


Akselmekanismen anbefales til mere konventionelle design, når vendepunktet er på toppen af kværnen.


Fordele ved CrushGrind

Gradvist justerbar (fin til grov kværner)

Montering uden hjælp af lim og skruer

Meget let at rengøre

Crushgrind er ikke kun til salt og peber, men kan også anvendes til alle tørre krydderier.


CrushGrind har 25 års garanti på de keramiske dele


Bemærk at varen leveres i 1 styksCrushGrind® Diamond

CrushGrind® Diamond er den originale keramik mekanisme til peberkværne, der blev introduceret på markedet i 1994 - en revolution i forhold til de traditionelle peberkværne på markedet. På det tidspunkt var det en revolution at bruge teknisk keramik til formaling af peber. CrushGrind gjorde det muligt for forbrugerne at male ikke kun peber, men også salt og alle mulige tørrede urter og krydderier. Deres moderne kværn frigiver de æteriske olier fra krydderier og frigør deres fulde aromaer. Med CrushGrind® Diamond opfindelse fra 1994 tilbyder CrushGrind en ny og bedre måde at justere kværnen på og en lettere måde at fylde krydderierne på.Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*CG-000120-135*
Varenummer: CG-000120-135

CrushGrind Diamond salt og peberkværn 135mm

40.00 DKK