Facebook Pixel
Record Salt og Peberkværn CrushGrind Diamond CG-284 - 284mm
Varenummer (SKU): REC72008
Fjernlager
89,00 kr. 71,20 kr.
Antal:
Beskrivelse

CrushGrind Diamond modellerne er skabt ved at bruge keramiske mekanismer. Disse unikke mekanismer, som kommer med en 25 års garanti, kan kværne salt, peber, krydderi, urter og meget mere. Alle mekanismer i kværnen kan justeres med 14 forskellige indstillinger og giver en fantastisk række af kværnmuligheder fra grov til fin.


En stor fordel ved disse mekanismer er, at de er fuldt indkapslet inde i selve kværnen. Der er ingen øvre pin, der stikker ud fra selve kværnen, som der er ved almindelige kværn. Det giver stor frihed til dig, når du skal i gang med at dreje flotte kværn.


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*REC72008*
Varenummer: REC72008

Record Salt og Peberkværn CrushGrind Diamond CG-284 - 284mm

89.00 DKK