Facebook Pixel

Pakkekalender med værktøj
Sjov og lækker adventskalender med værktøj fra Milwaukee til handymanden. Der glæder hver søndag i advent, samt juleaftensdag.

Milwaukee julekalender 2023

Pakkekalender med værktøj
Sjov og lækker adventskalender med værktøj fra Milwaukee til handymanden. Der glæder hver søndag i advent, samt juleaftensdag.

Varenummer (SKU): 4932492673
lagervare
495,00 kr. 396,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

MILWAUKEE® adventskalender 2023

Med 5 fede MILWAUKEE® produkter. Lågerne indeholder en gave til hver søndag i advent + en ekstra overraskelse til juleaftensdag - 2 af produkterne er special edition produkter som kun kan anskaffes via kalenderen.
Glædelig jul.

Den perfekte adventskalender til kæresten, manden, faderen eller måske til morfar eller farfar?Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Varenummer: 4932492673

Milwaukee julekalender 2023

495.00 DKK