Facebook Pixel

Kompakt Milwaukee skruemaskine med høj ydeevne og en længde på kun 175 mm, hvilket gør den ideel til arbejde på svært tilgængelige steder.

Milwaukee Skruemaskine M12 BD-0

Kompakt Milwaukee skruemaskine med høj ydeevne og en længde på kun 175 mm, hvilket gør den ideel til arbejde på svært tilgængelige steder.

Varenummer (SKU): 4933441910
lagervare
995,00 kr. 796,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Milwaukee Skruemaskine M12 BD-0 er en kompakt Milwaukee M12 skruemaskine. Den er kun 175 mm lang og har en ¼˝ Hex bitfastgørelse for hurtigt skift af bits. Den har en 21-trins momentindstilling plus boretrin og opnår 30 Nm og 400/1500 omdr./min. Den er udstyret med et ergonomisk softgreb og indbygget LED-lys, der oplyser arbejdsområdet. REDLITHIUM-ION™ batterier giver optimal ergonomi. Strømindikatoren viser hvor meget strøm, der er tilbage på batteriet. Vægt 1,0 kg.


Leveres uden batteri og lader.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Varenummer: 4933441910

Milwaukee Skruemaskine M12 BD-0

995.00 DKK