Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Cortona 24kt Guld Twist Kuglepenne Sæt. 

CraftProKits Cortona 24kt Guld Twist Kuglepen Sæt

Cortona 24kt Guld Twist Kuglepenne Sæt. 

Varenummer (SKU): AX104330
lagervare
248,00 kr. 198,40 kr.
Antal:
Beskrivelse

Den 24kt forgyldte Cortona kuglepen har et helt unikt look. De flotte riflede bånd både over og under blokken giver kuglepennen et endnu lækrere udseende. Den er relativt nem at arbejde med, da den kun har et enkelt rør. Med den lange krop på kuglepennen kan du rigtig vise den flotte farve på den blok, du vælger at lave pennen i.


Denne kræver et 8mm bor. 


Det får du med dette kuglepen-sæt:

  • 24kt forgyldt udseende der er både elegant og sofistikeret
  • Flotte riller både øverst og nederst på kuglepennen
  • Består af et enkelt rør, så den er nem at arbejde med
  • God mulighed for at vise din valgte blok frem

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*AX104330*
Varenummer: AX104330

CraftProKits Cortona 24kt Guld Twist Kuglepen Sæt

248.00 DKK