Facebook Pixel

Arbortech Mini TURBO Kit er ideelt til håndfrit arbejde, men kan også bruges med guider og skabeloner til høj nøjagtighed. 

Arbortech Mini TURBO Kit til vinkelsliber

Arbortech Mini TURBO Kit er ideelt til håndfrit arbejde, men kan også bruges med guider og skabeloner til høj nøjagtighed. 

Varenummer (SKU): MIN.FG.510.60
lagervare
1.145,00 kr. 916,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Arbortech Mini TURBO Kit er ideelt til håndfrit arbejde, men kan også bruges med guider og skabeloner til høj nøjagtighed. Former og snit, der tidligere var umulige, kan nu realiseres. Passer til kommercielt tilgængelige slibemaskiner på 100 mm eller 115 mm, ideel til mellemstor modelleringsarbejde.


Velegnet til standard vinkelsliber med 100 mm, 115 mm og 125 mm. Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*MIN.FG.510.60*
Varenummer: MIN.FG.510.60

Arbortech Mini TURBO Kit til vinkelsliber

1,145.00 DKK