Facebook Pixel

Festool Pizza-cutter - Det ultimative værktøj
Nu kan du få en pizzaskærer, der ligner Festool dyksaven TS 60. Med denne super sjove pizzaskærer, kan du slice din pizza i et stykke og skære perfekt gennem alle toppings. Med en ultraskarp klinge af solidt rustfrit stål.

Festool Pizzaskærer PIZZ TS 60

Festool Pizza-cutter - Det ultimative værktøj
Nu kan du få en pizzaskærer, der ligner Festool dyksaven TS 60. Med denne super sjove pizzaskærer, kan du slice din pizza i et stykke og skære perfekt gennem alle toppings. Med en ultraskarp klinge af solidt rustfrit stål.

Varenummer (SKU): 577474
lagervare
210,00 kr. 168,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Festool pizzasav: Vellignende efterligning af dyksaven TS 60 K som pizzaskærer
Her er en pizzaskærer der ligner Festool dyksaven TS60, skal du også nå at have en?

Festool pizza-cutteren skærer sig gennem det saftige måltid lige så rent, som du skærer dig gennem et stykke træ med dyksaven TS 60. Denne super sjove pizzaskærer der skærer en pizza i ét stykke og skærer rent gennem alle toppings. Skære enhver skorpetykkelse uden behov for at skære frem og tilbage.

Selvfølgelig kan du bruge den kedelige gamle pizzaskærere til at skære pizza med, men DENNE Festool pizzaskærer vil få dig til at ligne en tømrer, når du saver gennem de hårde toppings!!

Dette vil være en FANTASTISK gave til manden der har alt, eller aldrig ønsker sig noget, eller som kan lide at arbejde med træ, eller til et familiemedlem, der tilfældigvis er tømrer eller snedker.

Skilles ad på få sekunder til rengøring
Festool pizzaskærer er super enkel at rengøre. Du vil selvfølgelig gerne beskytte fingrene mod klingen, og den vil altid være nemmere at rengøre, når du lige er færdig med at skære pizzaen.

Klingen klikkes ud af "saven" og du vasker den bare under varmt vand med noget opvaskemiddel og en svamp. 

Egnet til skæring af pizza, pandekager, bagværk m.m.

Materiale: Pizzakniv-dyksaven består af rustfrit stål og kunststof. 

Ligger godt i hånden

Ideel som en lille gave. Med klingebeskyttelse kan pizza-cutteren fx også benyttes som dekoration i køkkenet eller værkstedet, når den ikke er i brug!

Rustfrit stål klinge


Tekniske data
Savklinge Ø 85mm, tykkelse ca 0,8 mm
Størrelse L x B x H 162 x 60 x 125mm
Materiale hus/dæksel: ABS
Materiale klinge: rustfrit stål
Farve: Grå med grønne og blå detaljer
Velegnet til venstre- og højrehåndede


Den nye Pizzaskærer TS 60 fra Festool


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: 577474

Festool Pizzaskærer PIZZ TS 60

210.00 DKK