Facebook Pixel
Rubio Monocoat Tannin Remover bruges til behandling af syre-/vandpletter og metalaflejringer på træoverflader, som er behandlet med træolie.
Rubio Monocoat Tannin Remover - 500ml
Rubio Monocoat Tannin Remover bruges til behandling af syre-/vandpletter og metalaflejringer på træoverflader, som er behandlet med træolie.
Varenummer (SKU): RMC-R001788
Fjernlager
292,00 kr. 233,60 kr.
Antal:
Beskrivelse

Rubio Monocoat Tannin Remover - Pletfjerner

Træ er et smukt materialer. Det kan dog være skrøbeligt, hvis det kommer i kontakt med forskellige slags væsker. Rubio Monocoats Tannin Remover er oplagt til at fjerne pletter forårsaget af garvesyren i træet. 


Rubio Monocoat Tannin Remover er et brugsklart produkt til fjernelse af pletter på træ, der skyldes en reaktion på syre og vand. Disse pletter opstår ofte efter kontakt med fugt og metal, fx en fugtig dåse Coca-Cola på køkkenbordet. Tannin Remover er også oplagt til at fjerne vandskade på parketgulv, mærker fra glas, potteplanter og meget mere. Tannin Remover kan bruges på ubehandlede, oliebehandlede og voksbehandlede overflader. Og så er Tannin Remover også velegnet til udendørs anvendelser!


Produktoplysninger

∙ Fjerner metalaflejringer på dit træ.

∙ Sorte pletter/garvesyrepletter, fx ringe/pletter af dåser, potteplanter osv. 

∙ Vandpletter på parketgulve.

∙ Forvitret udvendigt træ (nederst på porte, døre og vægge).

∙ Kan bruges på ubehandlede, oliebehandlede og voksbehandlede overflader.

∙ Også velegnet til udendørs anvendelser!


Tekniske egenskaber

∙ Fysisk tilstand ved 20 °C: væske.

∙ Udseende/farve: uigennemsigtig

∙ Lugt: ingen

∙ Densitet (20 °C) (ASTM D 4052): 1,01 kg/l

∙ Opløselighed: vandopløselig

∙ Emballage: ecospray 500 ml.


Opbevaring

Produktet kan opbevares i op til 12 måneder. Opbevares tørt i den originale emballage.

Må ikke udsættes for frost.


OPLYSNINGER OM PÅFØRING

1. Spray RMC Tannin Remover på pletten.

2. Lad det virke i flere minutter.

3. Tør overskydende produkt af med en fugtig klud eller med RMC Surface Care.

4. Ved vanskelige pletter bør denne proces gentages, indtil det ønskede resultat er opnået.

5. Lad overfladen tørre.


Tips & tricks

∙ Vi anbefaler stærkt, at du først prøver produktet på en ikke-synlig del af træet for at teste effekten på netop dit træ. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle konsekvenser af forkert brug.

∙ Overskydende produkt må ikke skrabes væk.

∙ Må ikke påføres overflader, der tidligere har fået en reaktiv forbehandling.

∙ Efter en behandling med RMC Tannin Remover kan det være nødvendigt at påføre olie i den originale farve på stedet.

∙ Hvis overfladen bliver for pletfølsom, vedligeholdes med RMC Oil Plus 2C (i den oprindeligt påførte farve) for at reparere både farve og beskyttelse.



Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: RMC-R001788

Rubio Monocoat Tannin Remover - 500ml

292.00 DKK