Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Clubman Spændepatron Starter Sæt SK100 1,1 / 4 "x 8 tpi. 

Axminster Clubman Spændepatron Starter Sæt SK100 1,1 / 4 "x 8 tpi

Clubman Spændepatron Starter Sæt SK100 1,1 / 4 "x 8 tpi. 

Varenummer (SKU): AX101968
Fjernlager
1.920,00 kr. 1.536,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Axminster Clubman Spændepatron Starter Sæt SK100 1,1 / 4 "x 8 tpi er omhyggeligt formuleret til den begyndende trædrejere for at give dig det mest nyttige tilbehør.


Fremstillet i Axminster ved hjælp af CNC produktionsteknikker for at sikre, at din spændepatron er så nøjagtig og pålidelig som muligt. 80mm rustfrit stål spændepatron inklusive gevind er et enkelt stykke, der maksimerer koncentrationen og minimerer vibrationer under brug.


Spændepatronen har vores Sikkerhedskæber  og monteringskæber, der har afrundede hjørner og inkluderer en nøgle. Dette startesæt er pakket i en stærk plastopbevaringsskasse og indeholder et sæt brugervenlige svalehalekæber (størrelse C), hvori du også kan montere en matchende planskiver med og uden skrue. Sættet giver dig masser af plads fra montering af emner til første drejning til endelig afslutning af et godt udført projekt.Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*AX101968*
Varenummer: AX101968

Axminster Clubman Spændepatron Starter Sæt SK100 1,1 / 4 "x 8 tpi

1,920.00 DKK