Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Firkantet nøgle til positiv placering og ekstra moment

Rustfrit stålhus for maksimal korrosionsbestandighed

Axminster Evolution SK100 Chuck Only - T38V (Euro ASR Groove) M33

Firkantet nøgle til positiv placering og ekstra moment

Rustfrit stålhus for maksimal korrosionsbestandighed

Varenummer (SKU): AX108806
Fjernlager
2.580,00 kr. 2.064,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Evolution SK100 patronen er designet til at maksimere mulighederne for at holde arbejdet. Det er en borepatron til at forbedre din trædrejning, hvilket gør den nemmere, præcis og mere behagelig.

Evolution SK100 har en superslank 100 mm diameter CNC-bearbejdet, rustfrit stålhus, der indeholder Axminsters SafetyJaw©-tilbehørsmonteringskæber. Evolution SK100 er fuldt kompatibel med alle tidligere tilbehørskæber og svalehalekæber.

Disse patroner ruster ikke, hverken fra kondens på et koldt værksted eller saften fra grønt træ. Krop i rustfrit stål er bearbejdet til nøjagtige tolerancer for en perfekt pasform af både kæber og drejespindel. Scrollregisteret og gevindet skæres i én operation, hvilket sikrer, at der ikke opstår fejl i koncentriciteten. Kæberne er bearbejdet til inden for 2 mikron, hvilket giver en nøjagtighed, der er værdig til superpræcisionsstatus. Tre hærdede tandhjul sikrer, at patronen altid er tilgængelig fra enhver vinkel, så den kan strammes med nøglen. Nøglen har en firkantet ende for en positiv placering i tandhjulet og nem betjening.

Bemærk: 108806 - M33x3,5 mm (med Euro ASR-rille) Chuck er kun egnet til brug på drejebænke med en M33x3,5 EURO standard (ASR) spindel og kræver 109370 ASR-låseringen for at patronen kan køres baglæns.

Nøglefunktioner
Fremstillet udelukkende i Axminster, Storbritannien
Firkantet nøgle til positiv placering og ekstra moment
Rustfrit stålhus for maksimal korrosionsbestandighed
Direkte gevindpatronlegeme sikrer koncentricitet
CNC-fremstilling for enestående nøjagtighed
Kompatibel med alt tidligere tilbehør og svalehalekæber
Monteret med SafetyJaw© tilbehørs monteringskæber
100 mm diameterBemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*AX108806*
Varenummer: AX108806

Axminster Evolution SK100 Chuck Only - T38V (Euro ASR Groove) M33

2,580.00 DKK