Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Palo Santo Træblok 120x17x17mm. 

CraftProKits Palo Santo Træblok 120x17x17mm

Palo Santo Træblok 120x17x17mm. 

Varenummer (SKU): AX210066
Fjernlager
22,00 kr. 17,60 kr.
Antal:
Beskrivelse

Palo Santo er en helt unik type træ. Navnet er spansk, og oversat til dansk betyder det 'helligt træ'. Træsorten er en del af citrusfamilien og noder af mynte, fyr og citron. I Sydamerika er Palo Santo kendt for at have helbredende kræfter. Om det er sandt, kan vi ikke love, men vi kan love, at du med denne træblok får træ af lækker kvalitet, der er nem at dreje i. 


Denne træblok er i god kvalitet, nem at dreje i, har altid et unikt mønster og er nem at polere til en flot finish. 


Blokken måler 120 x 17 x 17 mm.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*AX210066*
Varenummer: AX210066

CraftProKits Palo Santo Træblok 120x17x17mm

22.00 DKK