Facebook Pixel
ABAC Kompressor silent 2HK RC
Varenummer (SKU): 277110300
Fjernlager
6.250,00 kr. 5.000,00 kr.
Antal:
Beskrivelse
ABAC XSilent oliefri, direkte drevet stempelkompressor. Den er udstyret med ABAC’s firpolede OS-pumpe, hvilket giver en meget støjsvag drift og et lavt vibrationsniveau uden at nedsætte luftgennemstrømningen eller trykket. Perfekt til opgaver i mindre rum eller hvor der er behov for at have kompressoren i nærheden af arbejdsstedet. Denne oliefri kompressor kræver kun lidt vedligeholdelse og er desuden nem at tage med sig uden risiko for oliespild. Motor og pumpe er indkapslet med henblik på sikker håndtering uden risiko for, at du kommer i kontakt med bevægelige dele eller varme flader. Egnet til vedligeholdelsesarbejder eller tømrer- og maleropgaver. Leveres komplet med gummikabel med stikprop, trykafbryder, sikkerhedsventil, manometre til ekspansionsbeholder og udgående tryk samt regulator og lynkobling. 277110102. Udstyret med bærehåndtag og gummifødder. 277110201. Udstyret med punkteringsfrie hjul og ergonomisk håndtag. 277110300. Udstyret med nedfældeligt højt håndtag, dobbelte lynkoblinger og store hjul.
Producentens betegnelsePortable Rollcage OS20P
Vægt34.0 kg
Rumfang, luftbeholder9 L
Motoreffekt1,5 kW
Højde477 mm
Bredde480 mm
ETIM-klassificeringskodeEC002860
Støjniveau (Lp)65 dB (A)
Støjniveau (LW)85.0 dB (A)
Længde497.0 mm
CylindertypeStempel
OliesmøringNej
BevægelighedTransportabel
Trin1-trin
KapslingsklasseIP 21
Antal faser1-fase
Arbejdstryk, maks.9 bar
DrivkrafttypeDirekte drevet
Teoretisk slagvolumen230 l/min
Motoreffekt2.0 hp
Motorspænding230 V
Omdrejningstal kompressorblok1420.0 r/min

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: 277110300

ABAC Kompressor silent 2HK RC

6,250.00 DKK