Facebook Pixel

Festool ETS EC 150/3 EQ-Plus er den ideelle excentersliber til fin- og ekstra fin slibning - takket være en kraftig, børsteløs EC-TEC motor og kompakt konstruktion.

Festool Excentersliber ETS EC 150/3 EQ-Plus i Systainer3

Festool ETS EC 150/3 EQ-Plus er den ideelle excentersliber til fin- og ekstra fin slibning - takket være en kraftig, børsteløs EC-TEC motor og kompakt konstruktion.

Varenummer (SKU): 576320
Fjernlager
5.375,00 kr. 4.300,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Festool ETS EC 150/3 EQ Plus er den perfekte finsliber i kompaktklassen

Som støbt i hånden. For mindre trættende slibning over hovedhøjde og en god fornemmelse for kanter og komfort i enhver situation. Den nye ETS EC 150. Med kun 116 mm højde, kulfri EC-TEC motor og ergonomisk husgeometri med perfekt afbalanceret tyngdepunkt. Og sundhedsvenlig med yderligere innovative detaljer som f.eks. automatisk udsugningsregistrering, integreret bagskivebremse og enestående Vibration Control System.


Festool excentersliber ETS EC 150/3 EQ Plus er ekspert i finslibning og finish. Som den letteste i sin klasse opnår den med 3mm slibebevægelse høj overfladekvalitet. Med Festool excentersliber ETS EC 150/3 EQ Plus får du en rolig og kontrolleret slibning, samt optimal ergonomi sikrer en komfortabel håndtering.


Styrker og fordele

Meget flot overfladekvalitet takket være 3 mm slibebevægelse

Lang levetid med EC-teknologi og hårdmetalbestykket skivebremse

Kompakt design og en vægt på kun 1,2 kg giver optimal arbejdsergonomi

Trinløs regulering af omdrejningstal ved belastning

Høj arbejdssikkerhed med vibrations- og udsugningsregistrering


Hovedanvendelser 

Finslibning af lak, træ og kunststof 

Slibning før polering 

Finish af mineralske materialer 

Slibning af højglansoverflader før polering 

Slibning af træoverflader før voksning 

Finish af fyldemasse 


Leveringsomfang: 

MULTI-JETSTREAM 2 bagskive Ø 150 (blød MJ2-M8-SW) 

betjeningsværktøj 

lev. i Systainer SYS3 M 187 


Tekniske data

Optagen effekt 400 W 

Omdrejningstal excentrisk 6000-10000 min-1 

Slibebevægelse 3 mm 

Udskiftelig bagskive Ø 150 mm 

Tilslutning til støvudsugning Ø 27 mm 

Vægt 1,2 kg

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: 576320

Festool Excentersliber ETS EC 150/3 EQ-Plus i Systainer3

5,375.00 DKK

Anbefalede produkter