Facebook Pixel

Festool Deltasliber DTS 400 REQ-Plus er ideel til slibning på lodrette flader eller over hovedhøjde.

Festool Deltasliber DTS 400 REQ-Plus

Festool Deltasliber DTS 400 REQ-Plus er ideel til slibning på lodrette flader eller over hovedhøjde.

Varenummer (SKU): 577518
lagervare
2.995,00 kr. 2.396,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Festool Deltasliber DTS 400 er den kompakte hjørnesliber
Ideel til længerevarende slibearbejde over hovedhøjde. Rystepudseren, deltasliberen og excentersliberen er udstyret med stor fleksibilitet til individuelle opgaver: Den nye generation af RTS, DTS og ETS 125. Der kan bl.a. nævnes den kompakte konstruktion, vægten på kun 1,2 kg og den nyudviklede MMC reguleringselektronik, der sikrer en op til 25 % højere slibeeffekt ved at holde omdrejningstallet konstant. Det er måske ikke spektakulært, men overbevisende – takket være de mange gennemtænkte detaljer: f.eks. den integrerede longlife-støvpose til støvfrit arbejde, de komfortable softgrip-indlæg omkring grebet og PROTECTOR kantbeskytteren, der giver mindre efterarbejdning. Den nye generation af kompaktslibere RTS, DTS, ETS: Synligt, mærkbart og også hørbart bedre.

Styrker og fordele
Ubesværet arbejde: Med en kompakt ergonomisk konstruktion, en vægt på kun 1,2 kg og en perfekt afbalanceret vægtfordeling
Op til 25 % mere slibeeffekt: MMC reguleringselektronikken overfører effekten på 250 watt direkte til arbejdsfladen
Sundt og mindre efterbearbejdning: Enten i kombination med støvsuger eller longlife-støvpose og PROTECTOR til skånsom slibning langs med skodder, rammer og fyldninger
Til længerevarende brug: Longlife-støvposen af ekstra robust polyesterfilt kan tømmes og bruges igen flere gange
Sikker udsugning med det nye CLEANTEC samlingssystem: Den integrerede bajonetlukning forbinder støvsugerslangens tilslutningsadapter hurtigt og sikkert med el-værktøjets udsugningsstuds. Og kan løsnes ligeså hurtigt igen. Du bestemmer hvornår – det sker ikke tilfældigt

Hovedanvendelser
Ideel til lodrette overflader eller arbejde over hovedhøjde
Enhåndsslibning af små overflader, kanter og hjørner
Afslibning af lak og maling i vinduesrammer
Slibning af naturtræ og finér før lakering
Slibning tæt til kanten på forskellige materialer

Leveringsomfang
StickFix slibesål 100 x 150 mm
Festool PROTECTOR
longlife-støvpose
Systainer SYS3 M 187

Tekniske data
Driftstype Kabel
Optagen effekt 250 W
Omdrejningstal i tomgang 6000 - 12000 min⁻¹
Slibebevægelse 2.00 mm
Udskiftelig slibesål 100.00 x 150.00 mm
Tilslutning til støvudsugning Ø 27 mm
Kabellængde 4.00 m
Produktvægt 1.20 kg



Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: 577518

Festool Deltasliber DTS 400 REQ-Plus

2,995.00 DKK