Facebook Pixel
Let og kompakt 18V Festool akku batteri 3,0 Ah med bluetooth teknologi.

Festool Ergo-I batteri som passer til Festool akku slibemaskiner RTSC 400, DTSC 400, ETSC 125.
Festool Batteri BP 18 Li 3,0 Ergo I
Let og kompakt 18V Festool akku batteri 3,0 Ah med bluetooth teknologi.

Festool Ergo-I batteri som passer til Festool akku slibemaskiner RTSC 400, DTSC 400, ETSC 125.
Varenummer (SKU): 577704
lagervare
1.015,00 kr. 812,00 kr.
Antal:
Beskrivelse
Det ergonomiske batteri specielt til Festool akku slibemaskinerne ETSC 125, RTSC 400, DTSC 400

Specielt udviklet til Festool akku slibemaskinerne ETSC, RTSC, DTSC: Det lette, handy Ergo-batteri giver dig fuld bevægelsesfrihed og maksimal komfort ved slibning. I det perfekte samspil mellem batteri og EC-TEC-motor opnås en udholdenhed som med strøm leveret fra stikkontakten og dermed længere drifts- end opladningstider. Udstyret med Bluetooth® starter det automatisk en tilsluttet støvsuger, når akku-værktøjet startes – og tilbyder i kombination med Festool Work appen detaljeret information om ladetilstand, om driftsdata som f.eks. temperatur eller ladecyklusser. Og selvfølgelig er det komplet omfattet af Festool SERVICE. 

Styrker og fordele
Specielt til akku slibemaskinerne: Ergo-batteriet er udviklet til akku slibemaskinerne ETSC 125, DTSC 400 og RTSC 400
Uafbrudt arbejde: Takket være batterierne med en kapacitet på 3,0 Ah, som har længere drifts- end ladetid
Enestående – med batteri eller kabel: Til længerevarende arbejde kan 18 V ergo-batteriet udskiftes med plug it-ledningsadapteren (medfølger i set-versionen og fås også som tilbehør). Ved kombinationen med plug it-kablet får man så en maskine med ledning med ubegrænset driftstid – perfekt i kombination med en Festool støvsuger
Praktisk: LED-indikator viser batteriets status
Nemt: med Bluetooth® starter CLEANTEC støvsugeren automatisk når man starter akku-værktøjet (kræver brug af en Bluetooth® kompatibel støvsuger)
Smart udvidelse: Festool Work-appen muliggør i kombination med batteriets Bluetooth®-funktion smarte ekstrafunktioner, som f.eks. den detaljerede visning af ladetilstand og andre driftsdata som f.eks. temperatur eller opladningscyklusser. For hurtigt og nemt at identificere batteriet med den dårligste ladetilstand kan du få LED-indikatoren direkte på batteriet til at blinke. Også softwareopdateringer er mulige: Installerer den mest aktuelle version, så du til enhver tid arbejder med maskinernes nyeste funktioner
For en ubekymret arbejdsdag: Naturligvis er batterierne også  helt dækket af Festool SERVICE

Passer til
til akku slibemaskiner RTSC 400, DTSC 400, ETSC 125

Tekniske data
Teknologi Bluetooth®
Spænding 18 V
Kapacitet 3.0 Ah
Produktvægt 0.40 kg

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: 577704

Festool Batteri BP 18 Li 3,0 Ergo I

1,015.00 DKK