Facebook Pixel

Festool batterisæt supplerer Festool 18V Basic-varianterne eller anvendes som ekstra batterier på værkstedet.

Festool energisættet med 4x 5,0 Ah-batterier er skræddersyet til Festool CTC MINI/MIDI og passer ikke til Festool CTC SYS.

Festool Energi-Set SYS 18V 4x5,0/TCL 6 DUO

Festool batterisæt supplerer Festool 18V Basic-varianterne eller anvendes som ekstra batterier på værkstedet.

Festool energisættet med 4x 5,0 Ah-batterier er skræddersyet til Festool CTC MINI/MIDI og passer ikke til Festool CTC SYS.

Varenummer (SKU): 577709
Fjernlager
5.290,00 kr. 4.232,00 kr.
Antal:
Beskrivelse
Godt emballeret og hurtigt opladet: Fire 5,0 Ah-batterier. En DUO-batterilader. Leveret i systainer³
Festool energisættet er det ideelle supplement til Festool Basic-varianterne eller kan anvendes som ekstra batterier på værkstedet og byggepladsen. Fås i forskellige udførelser – alt efter anvendelsesformål og energiforbrug. Altid med tilstrækkelig plads til i alt fire batterier – hvoraf de to kan lades samtidigt med batteriladeren TCL 6 DUO. Praktisk detalje: du slipper for at lede efter et stik til en ekstra oplader – det er nemt og sparer tid på byggepladser, værksteder eller i bilen. Selvfølgelig er det hele perfekt pakket i Systaineren³ og komplet omfattet af Festool SERVICE.

Styrker og fordele
Ideelt supplement: 5,0 Ah-batterierne er kraftfulde allroundere, som kan anvendes til alle opgaver og er kompatible med næsten alle Festool akku-produkter. Særligt egnede til alle opgaver og 18 V-maskiner, når der er fokus på ydelse og udholdenhed. (For eksempel til længerevarende arbejde med Festool akku støvsugerne CTC MINI/MIDI, KSC 60, AGC 18, HKC 55, TSC 55 og til meget tunge bore- og skrueopgaver med TPC 18/TDC 18)
Udsugning starter automatisk: Bluetooth® batterierne starter automatisk den tilsluttede støvsuger, når der tændes for værktøjet
Smart udvidelse: Festool Work-appen muliggør i kombination med batteriets Bluetooth®-funktion smarte ekstrafunktioner, som f.eks. den detaljerede visning af ladetilstand og andre driftsdata som f.eks. temperatur eller opladningscyklusser. For hurtigt og nemt at identificere batteriet med den dårligste ladetilstand kan du få LED-indikatoren direkte på batteriet til at blinke. 
Softwareopdateringer er mulige: Installerer den mest aktuelle version, så du til enhver tid arbejder med maskinernes nyeste funktioner
Lader to samtidigt: DUO-batteriladeren lader to batterier absolut samtidigt. Endvidere er den egnet til samtlige batterier i 10,8 V-, 14,4 V- og 18 V-klassen (undtagelse: BP-XS til CXS/TXS 10,8 V)
Godt beskyttet: Emballeret i Systainer³ med tilstrækkelig plads til i alt fire batterier og DUO-batteriladeren
Mobil: Pakket i Systainer³ passer energisættet perfekt i bott bilindretningen når det skal transporteres fra værkstedet til byggepladsen.
Den bedste løsning ligger i systemet: Alle Systainer³ er kompatible med hinanden og kan sættes sammen med alle tidligere Systainer-generationer, støvsugere og meget andet systemtilbehør|Omfattende serviceydelser. Naturligvis er både DUO-batteriladeren og alle batterier sikret omfattende med Festool SERVICE

Hovedanvendelser
Energiforsyning af batteriprodukter

Passer til
til alle opgaver og 18 V-maskiner – når ydelse og udholdenhed er vigtigt (ikke kompatibel med akku slibemaskinerne ETSC 125, RTSC 400, DTSC 400 og akku støvsugeren CTC SYS)

Leveringsomfang
4 x batteri BP 18 Li 5,0 ASI
batterilader TCL 6 DUO
Systainer SYS3 M 187

Tekniske data
Kapacitet 5.0 Ah
Spænding 18 V
Ladestrøm 2 x 6,0 A
Indgangsspænding 220.00 - 240.00 V
Produktvægt 7.00 kg

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: 577709

Festool Energi-Set SYS 18V 4x5,0/TCL 6 DUO

5,290.00 DKK

Anbefalede produkter