Facebook Pixel

Maestri elektronisk stiftpistol 230V/50Hz kan anvendes til både hårdt og blødt træ. Utrolig holdbar. Efterlader ingen mærker i overfladen. Velegnet til montering af af profilbrædder, sand, feje og glaslister m.m. 


Leveres med 5000 stk. 19 mm stifter

Maestri ME30 Elektrisk Stiftpistol incl. 5.000 stifter

Maestri elektronisk stiftpistol 230V/50Hz kan anvendes til både hårdt og blødt træ. Utrolig holdbar. Efterlader ingen mærker i overfladen. Velegnet til montering af af profilbrædder, sand, feje og glaslister m.m. 


Leveres med 5000 stk. 19 mm stifter

Varenummer (SKU): SE-2315
lagervare
2.495,00 kr. 1.996,00 kr.
Antal:
Beskrivelse
Maestri ME30 el stiftpistol, 230V - Laver perfekt finish uden at efterlade mærker i emnet.
Maestri ME30 er en elektronisk stiftpistol 230V, som er designet til at arbejde på færdige emner uden overhovedet at efterlade slagmærker på overfladen. Efterlader slet ingen mærker på overfladen af det emne du monterer, og du kan betjene pistolen i alle positioner.

Elektrisk stiftpistol i topprofessionel kvalitet med stor slagkraft!
Med en vægt på kun 1,4 kg sikrer du dig en god og nem håndtering af pistolen. Utrolig holdbar stiftpistol med bl.a. glasfiberarmeret kappe.

Magasinkapacitet: 130 mm/110 stifter
Max. iskydningshastighed: 3 skud i sekundet. Gennemsnitlig iskydningshastighed: 20 skud i minuttet. Lades bagfra, og har indbygget pusher.

ME30 er velegnet til
Stiftpistolen er ideel til montering af vindues- og dørkarme, inventar, profiler, lister m.v. Kan anvendes til både hårdt og blødt træ.

Maestri ME30 leveres i en kraftig kuffert, og du får 5.000 originale Maestri 19 mm stifter med uden beregning.

Stifter 15-30 mm, Ø 1,2 mm.

Medleveret tilbehør
1 stk. pakke med 5.000 stifter i 19 mm

Teknisk data for Maestri ME30 stiftpistol
Ydelse: Max. 20 skud/min.
Magasinkapacitet 110 stifter
Spænding 230V/50 HZ
Ledning 3,5 m
Størrelse: 204x178x55 mm
Vægt (uden stifter) 1,25 kg


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: SE-2315

Maestri ME30 Elektrisk Stiftpistol incl. 5.000 stifter

2,495.00 DKK