Facebook Pixel
Den nye kapsav KGSV 72 Xact SYM er en mobil all-rounder til gulvlæggere, 
Metabo Kap-/Listesav KGSV 72 XACT SYM
Den nye kapsav KGSV 72 Xact SYM er en mobil all-rounder til gulvlæggere, 
Varenummer (SKU): 612216000
Fjernlager
5.949,00 kr. 4.759,20 kr.
Antal:
Beskrivelse

En enestående, patenteret kombination af en panelsav med trækfunktion, og en præcis listesav med et anslagssystem der kan indstilles symmetrisk.

Du får tidsbesparende og ikke mindst præcis savning af geringssnit uden målinger og beregninger, takket være den nemme vinkeloverføring fra smigstok til anslagssystem.

Med kompakt trækfunktion til brede emner helt op til 305 mm - ikke brug for plads bag saven.

Du får maksimal fleksibilitet og alsidighed når du skal save med denne sav. Det gør du fordi bordet kan drejes til begge sider, og savhovedet kan hældes til begge sider.

Der er dobbelt-linjelaser for at give dig den mest præcise visning af skærelinjen både til venstre og højre for klingen.

Med mulighed for regulering af omdrejningstal for at få et større anvendelsesområde, eksempelvis til brug til savning af alu-profiler, plastmaterialer og lignende.

En kompakt og letvægts maskine,der nemt kan transporteres og er egnet til mobil anvendelse, takket være de ergonomiske bærehåndtag.

Med "multi-cut" savklinge (flad-/trapeztand) for højst muligt snitkvalitet og længere levetid, for eksempel ved brug i laminat og plastmaterialer.

Integreret spåntragt tillader effektiv spånudsugning.

Stoppunkter gør at du hurtigt og nøjagtigt kan indstille gængse vinkler.

Med smart og kraftigt integreret arbejdslys, så du kan få optimal belysning på dit arbejdsområde (netdrift - der skal ikke bruges batterier).

Med høje anslag der kan forskydes til siden.

Enkel fremstilling af noter takket være dybdestop.

Tillader nemt savklingeskift med spindellås uden behov for afmontering af pendulafskærmningen.


Leveres inkl. 

Hårdmetalsavklinge (60 tænder)

2 integrerede bordudvidelser

Vinkelsmigstok

Materialeklemme

Værktøj til savklingeskift

Kabeloprulning


Tekniske Data

Dimensioner660 x 540 x 415 mm
Maks. skærebredde 90°/45°305 / 215 mm
Maks. skæredybde 90°/45°72 / 42 mm
Skærekapacitet 90°/90°305 x 72 mm
Skærekapacitet 45°/45°215 x 42 mm
Drejeskive til venstre / højre50 / 50 °
Savblads-hældning til venstre / højre47 / 47 °
Savklinge216 mm
Nominel optagen effekt S1 100%1500 W
Nominel optagen effekt S6 20%1800 W
Tomgangshastighed2200 - 6300 /min
Skærehastighed25 / 70 m/s
Vægt18,3 kg
Kabellængde3 m


Lydniveau

Lydtryksniveau84 dB(A)
Lydeffektniveau (LwA)97 dB(A)
Måledifference K3 dB(A)

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: 612216000

Metabo Kap-/Listesav KGSV 72 XACT SYM

5,949.00 DKK