Facebook Pixel
Yeti Tool Spindel CNC SC1
Varenummer (SKU): YT-20795
Fjernlager
6.722,00 kr. 5.377,60 kr.
Antal:
Beskrivelse

Spindel til Yeti Tool CNC SmartBench

Med denne fræsespindel til Yeti Tool SmartBench kan du sikre, at din fræser altid yder sit bedste. Spindlen er udstyret med et præcist ER16-optag, en digital hastighedsaflæser og 'auto tool stop', hvilket gør den oplagt som motor til SmartBench, da den komplimenterer SmartBenchs andre smarte funktioner.


Spindlen er udstyret med:

  • Digital hastighedsaflæser
  • Spindel feedback, der stopper automatisk ved overload på spindlen
  • Et præcist ER16-optag
  • En balanceret spindel og armatur, der giver koncentricitet på 0,01 mm
  • Lydsvag - 71db gør denne spindel meget brugervenlig
  • 7% forøgelse i strømudtag
  • Visuel statuslys
  • Spindellås til nem og hurtig skift af værktøj


Specifikationer:

Strømkrav: 230V/50 Hz

Maks. Strømbrug: 1000 watt

Lydniveau: 71 dBa

Omdrejning pr. minut: 4000 - 25.000

Collet størrelse: 8 mm

Maks diameter på skaft: 10 mm

Dimensioner (L x B x H): 254 x 79 x 73 mm

Vægt: 1,65 kg

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: YT-20795

Yeti Tool Spindel CNC SC1

6,722.00 DKK