Facebook Pixel

Metabo Akku Bore-/Skruemaskine BS 18 LTX 3BL Q I Solo er en kulfri bore-/skruemaskine med 3 gear med maks. effekt til ekstreme anvendelser. 

Metabo Akku Bore-/Skruemaskine BS 18 LTX 3BL Q I Solo

Metabo Akku Bore-/Skruemaskine BS 18 LTX 3BL Q I Solo er en kulfri bore-/skruemaskine med 3 gear med maks. effekt til ekstreme anvendelser. 

Varenummer (SKU): 602355890
Fjernlager
2.867,00 kr. 2.293,60 kr.
Antal:
Beskrivelse

Metabo Akku Bore-/Skruemaskine BS 18 LTX 3BL Q I Solo har 3 gear med højt omdrejningstal (maks. 3.800 o/min.) til udvidet anvendelsesområde og endnu hurtigere borefremskridt. Den indeholder Metabo "Quick"-systemet for lynskift af værktøjsholder og indsatsværktøj for fleksibelt arbejde.  Impulsdrift, der kan kobles til, for udskruning af fastsiddende skruer og forboring på glatte overflader. Den har en unik Metabo kulfri motor til hurtigt arbejde og højeste effektivitet ved bore- og skruearbejde og elektronisk drejemomentkobling med øget præcision til præcist, følsomt arbejde. Den har spindel med indvendig sekskant til skruemaskine-bits til brug uden borepatron og en spændehals (Ø 43 mm) til mange anvendelsesmuligheder. Den er udstyret med et untegreret arbejdslys til belysning af arbejdsstedet og et robust gearhus i trykstøbt aluminium for optimal varmeafledning og lang levetid. Maskinen er med praktisk bæltekrog og bitsholder, der kan fastgøres både til højre eller venstre. 


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*602355890*
Varenummer: 602355890

Metabo Akku Bore-/Skruemaskine BS 18 LTX 3BL Q I Solo

2,867.00 DKK