Facebook Pixel

Axminster Karbid Skær til Evolution Udhulningsjern m. Skrue og Nøgle er en fin kvalitet, solid wolframcarbid. 

Axminster Karbid Skær til Evolution Udhulningsjern m. Skrue og Nøgle

Axminster Karbid Skær til Evolution Udhulningsjern m. Skrue og Nøgle er en fin kvalitet, solid wolframcarbid. 

Varenummer (SKU): AX103654
Fjernlager
265,00 kr. 212,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Axminster Karbid Skær til Evolution Udhulningsjern m. Skrue og Nøgle er en fin kvalitet, solid wolframcarbid. Det er en erstatning, der passer til de lige og de krumtliggende Axminster Evolution Series Udhulningsjern. 


Kanten af ​​skæret er skarpt og klar til brug. Da det er massivt wolframcarbid, vil det bevare sin skarpe kant i meget lang tid, langt længere end nogen HSS-ækvivalent.


Den store fordel ved den cirkulære form kommer, når skæret til sidst begynder at miste sin kant. Derefter løsner du blot fastgørelsesskruen og drejer skæret let for at give dig en ny skarp kant.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: AX103654

Axminster Karbid Skær til Evolution Udhulningsjern m. Skrue og Nøgle

265.00 DKK