Facebook Pixel
Axminster Clubman Spændepatron Starter Sæt SK100 T04M
Varenummer (SKU): AX106868
Fjernlager
2.680,00 kr. 2.144,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

For mere end femogtredive år siden producerede og markedsførte Axminster en af verdens første fire-kæbe selvcentrerende patroner til trædrejere. Gennem årene er meget af udviklingen kommet fra feedback og input fra professionelle trædrejere. Med over tre årtiers erfaring inden for produktion og design, mener vi, at disse nyeste borepatroner er de allerbedste på markedet i dag. Fremstillingen af Clubman patronerne, kæberne og tilbehøret foregår udelukkende i vores produktionsanlæg her i Axminster.

Dette sæt giver dig mulighed for at montere emner til indledende drejning hele vejen igennem til den endelige afslutning af et veludført projekt. Det inkluderer omhyggeligt udvalgt tilbehør med et stort potentiale for trædrejning.

Vores CNC-produktionsteknologi sikrer, at din borepatron er så nøjagtig og pålidelig som muligt. Den 100 mm (4") patroner i rustfrit stål inklusive gevindet er et enkelt stykke, hvilket maksimerer koncentriciteten og minimerer vibrationer under brug. SK100 har vores seneste SafetyJaw tilbehørs monteringskæber.

Dette startsæt indeholder et sæt brugervenlige svalehalekæber (størrelse C), hvori du også kan montere enten den matchende frontpladering eller skruepatron.

Det eneste du skal gøre er at vælge det spændetråd, der passer til din drejebænk.

Fremstillet udelukkende i Axminster, England.

N.B. Gevindmuligheder M33 x 3,5 mm (ref T38) og 1,1/4" x 8tpi (T23) har en forlænget krop med mulighed for omvendt låsning.

Funktioner

  • Direkte gevindpatronlegeme sikrer koncentricitet
  • Udstyret med det nyeste SafetyJaw© tilbehørs monteringskæber
  • Rustfrit stål for maksimal korrosionsbestandighed
  • Inkluderer C svalehalekæber, frontpladering og skruepatron
  • 100 mm (4") diameter
  • 5 års garanti
  • Fremstillet udelukkende i Axminster, England

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*AX106868*
Varenummer: AX106868

Axminster Clubman Spændepatron Starter Sæt SK100 T04M

2,680.00 DKK