Facebook Pixel
Medløbspinol med udskiftelige spidser 2MK
Axminster Medløbspinol m. Udskiftelige Spidser 2MK
Medløbspinol med udskiftelige spidser 2MK
Varenummer (SKU): AX504594
lagervare
515,00 kr. 412,00 kr.
Antal:
Beskrivelse
Denne medløbspinol har 2 udskiftelige spidser og 3 porte. Det betyder, at den smarte bit ikke behøver at trækkes helt ud, når der skal skiftes spids. Denne er uundværlig, når du skal bore dybe huller, da den både har lange og korte fjernbare spidser og en diameter på 8mm. Den korte spids rammer 3mm udover ringen og tillader en præcis ring for enden af træet. Når du bore i træet, starter du fra den ene ende, og når du når et stykke igennem, vender du træet og borer fra den anden side. Med de mange muligheder, du får med denne medløbspinol, er det et nødvendigt multi-funktionelt værktøj i ethvert værksted.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*AX504594*
Varenummer: AX504594

Axminster Medløbspinol m. Udskiftelige Spidser 2MK

515.00 DKK