Facebook Pixel

Festool/Pica BIG Dry langtids bygningstusch med hylster og 2B stift grafit.

·        
  
"FOR ALL" grafitstift 2B kan anvendes på næsten alle materialeoverflader, hvad enten materialet er tørt eller vådt, glat eller ru, støvet eller fedtet. 

Praktisk i alle brancher som tømreblyant, betonblyant eller fedtblyant.

Festool PICA stift MAR-L - PICA BIG-DRY pen med hylster og 2B stift

Festool/Pica BIG Dry langtids bygningstusch med hylster og 2B stift grafit.

·        
  
"FOR ALL" grafitstift 2B kan anvendes på næsten alle materialeoverflader, hvad enten materialet er tørt eller vådt, glat eller ru, støvet eller fedtet. 

Praktisk i alle brancher som tømreblyant, betonblyant eller fedtblyant.

Varenummer (SKU): 205278
Fjernlager
180,00 kr. 144,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Denne Festool Pica BIG Dry langtids bygningstusch gør præcis materialeskæring eller spidsning til et nemt job for professionelle og gør-det-selv-entusiaster.


Den praktiske Festool Big Dry tush har et kompakt og let design, og kan nemt sættes fast på din for- eller sidelomme med en speciel clips. Den unikke, high-tech skubbemekanisme gør føringen af spidsen automatisk med blot et enkelt tryk på en knap. Takket være etuihætten, som beskytter mod støv og fugt, har tuschen en ekstremt lang markeringskapacitet. Der er blyantspidser foran på hætten til spidsning af spidser ned til mindste millimeterskala for optimal præcision. Markeringsværktøjet har desuden en kantguide til fremhævning.


Selvom langtids bygningstuschen er udstyret med en universal FOR ALL 2B grafitspids, og er kompatibel med mange slags spidser, såsom 2H tømrerspidser, 10H stenhuggerspidser og 2.0 ANILINE spidser til al slags vejr.


Beskrivelse

Festool PICA Big DRY Tømrer blyant.

Praktisk i alle brancher som alternativ til tømreblyant, betonblyant eller fedtblyant.

Pennen leveres med praktisk opbevaringshylster.

Automatisk stiftfremskydning med trykknap.

Kan genopfyldes med forskellige typer stifter.

Integreret spidser til præcise mærkninger ned til en millimeter.

Maksimal beskyttelse mod skidt, støv og snavs.

Alu-enden kan bruges som guide på ender når der markeres.

Ekstrem lang holdbarhed.

Slut med at snitte for at spidse blyanten.

Virker altid når den skal bruges.

Stifter er lette og hurtige at skifte.

Standard “FOR ALL” Grafit stift, hårdhed 2B medfølger.


2x5 MM 2B

Med praktisk blyantspidser

Genopfyldelig med mange stift muligheder

Leveres med "FOR ALL" grafikstift i hårdhed 2B



Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: 205278

Festool PICA stift MAR-L - PICA BIG-DRY pen med hylster og 2B stift

180.00 DKK