Facebook Pixel
Festool SYS-PowerStation er transportabel strøm i kompakt Systainer-format
Højeffektiv strømstation SYS-PowerStation leverer strøm. Også der, hvor den ellers ikke findes. Som et helt almindeligt 230V EU-stik, der kan tages med overalt.

Bemærk - Festool maskine med EU-stik
Festool SYS-PowerStation SYS-PST 1500 Li HP - EU stik
Festool SYS-PowerStation er transportabel strøm i kompakt Systainer-format
Højeffektiv strømstation SYS-PowerStation leverer strøm. Også der, hvor den ellers ikke findes. Som et helt almindeligt 230V EU-stik, der kan tages med overalt.

Bemærk - Festool maskine med EU-stik
Varenummer (SKU): 205721
Fjernlager
25.040,00 kr. 20.032,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Festool SYS-PowerStation
Festool SYS-PowerStation leverer strøm. Også der, hvor den ellers ikke findes. Med denne højeffektive strømstation fra Festool er du helt uafhængig af klassiske energikilder som stikdåse, generator eller byggepladstavle, så du bedre kan planlægge dit arbejde. Du slipper for at lede efter strøm, trække kabler, overfyldte byggepladstavler eller problemer med sikringer, der slår fra. Med en konstant effekt på 3.680 W og kortvarigt op til 11.000 W har den strøm nok til både støvsugere og store save uden effekttab. Kapaciteten på 1.500 Wh er nok til en hel arbejdsdag til de fleste anvendelser. Ligesom et helt almindeligt 230V EU-stik.


SYS-PowerStation: Tag strømmen med

Festool SYS-PowerStation leverer strøm. Også der, hvor den ellers ikke findes. Som et helt almindeligt 230V EU-stik, der kan tages med overalt. Med denne højeffektive strømstation er du helt uafhængig af klassiske energikilder som stikdåse, generator eller byggepladstavle, så du bedre kan planlægge dit arbejde. Du slipper for at lede efter strøm, trække kabler, overfyldte byggepladstavler eller problemer med sikringer, der slår fra. Med en konstant effekt på 3.680 W og kortvarigt op til 11.000 W har den strøm nok til både støvsugere og store save uden effekttab. Kapaciteten på 1.500 Wh er nok til en hel arbejdsdag til de fleste anvendelser. Ligesom et helt almindeligt 230V EU-stik.


Strøm. Altid og overalt.

En helt ny, verdensunik teknologi gør Festool SYS-PowerStation til et en højeffektiv strømstation med stor kapacitet, lang driftstid og korte ladetider – alt dette i kompakt Systainer-format. Strømmen kan tages med derhen hvor den skal bruges – Festool SyS-PowerStation vejer kun 16 kg og kan let bæres på højkant med håndtaget på forsiden af Systaineren (SYS3 M 187).


Uafhængig af stikdåser

Med Festool SYS-PowerStation har du altid strømmen med dig. Den er kompakt og transportabel og lagrer 1.500 Watt-timer energi. Så kan du koncentrere dig om arbejdet i stedet for at tænke på modulstikdåser, generatorer eller byggepladstavler.


Nok effekt til alle

Festool SYS-PowerStation giver 3.680 Watt konstant og kortvarigt op til 11.000 Watt til alle netforbundne maskiner - selv støvsugere, store save og borehamre. Det klarer den uden at det påvirker kapaciteten - ligesom en helt almindelig 230V EU-stikdåse.


Slut med at lede efter strøm

Det er slut med at lede efter strøm, trække kabler, problemer med overfyldte byggepladstavler eller sikringer der slår fra. Det er lettere at planlægge arbejdet. Ikke noget med at bruge tid på at trække kabler. Ingen overfyldte byggepladstavler eller problemer med sikringer, der slår fra. Det sparer både tid og penge.


Styrker og fordele

  • Uafhængig: bliv helt uafhængig af klassiske energikilder som modulstikdåse, generator eller byggepladstavle.
  • Innovativ: Den helt nye, verdensunikke teknologi gør SYS-PowerStation til et en højeffektiv strømstation med stor kapacitet, lang driftstid og korte ladetider, i kompakt Systainer-format.
  • Let og handy: Vejer kun 16 kg og kan let bæres på højkant med håndtaget på forsiden af Systaineren (SYS3 M 187).
  • Intelligent opladning: Smart Charging tilpasser opladningen afhængig af batteriets temperatur. Derfor oplades PowerStation altid med den optimal effekt og det giver så korte opladningstid som muligt og skåner samtidigt battericellerne.
  • Arbejd støvfrit: Gør enhver støvsuger til en batteristøvsuger og forsyner samtidig endnu et værktøj via modulstikdåsen på støvsugeren. Så bliver det omgående muligt at arbejde med udsugning overalt.
  • Kompatibel: SYS-PowerStation driver værktøj og maskiner af alle fabrikater – dermed kan maskinerne i det sædvanlige system fortsat benyttes.
  • Udholdende: 1.500 watt-timer lagret energi – det er nok til de fleste arbejdsopgaver hele dagen.
  • Kompakt og transportabel: kun 16 kg i praktisk Systainer-format – kan bæres på højkant med håndtaget på forsiden af Systaineren. Kompatibel med hele Festools Systainer-system og bott-bilindretningen.
  • Nemt: Fra nu af bliver det lettere at planlægge arbejdet på byggepladsen. Du behøver ikke længere tænke på om der er strøm eller ej.
  • Højeffektiv: med 3.680 W konstant og kortvarigt op til 11.000 W forsyner den enhver 230 Volt maskine konstant uden effekttab – selv støvsugere, store save eller borehamre.
  • Til indendørs brug: et moderne, stille og lugtfri alternativ til dieselgeneratoren.


Festool SYS-PowerStation holder en hel dag til de fleste arbejdsopgaver:

3.000 afkortersnit med HK 55 i fyr 40 x 98 mm

70 m længdesnit i fyrretræsbjælker (120 mm materialetykkelse) med HK 132

Slibning af 62 m² beton med RG 130 inkl. udsugning

Slibning af mere end 200 m² med PLANEX LHS 2 225 og støvsuger

17 fodboldkampe inklusive halvleg: Se fjernsyn i over 30 timer på et 49" tv


Hovedanvendelser

Mobil strømforsyning til drift af 230V maskiner og opladning af batterier med forsyningsspænding.


Leveringsomfang

FI-mellemstikdåse (til sikring af endnu en modul stikdåse)

tilslutningskabel 2 m


Tekniske data

Udgangsspænding 230 V ~ / 50 Hz pure sine

Konstant effekt 3 680 W

Spidseffekt (<0,5 sek.) 11 000 W

Spidseffekt (<6,0 sek.) 7 200 W
Antal celler pr. batteri 108 stk.

Nominelt energiindhold 1.555 Wh

Batteriteknologi Lithium-Ionen

Ladetid (afhænger af celletemperaturen) 3-4 timer

IP-kapslingsklasse IP 44

Mål med fødder (L x B x H) 396 x 296 x 187 mm

USB-udgang Typ-C, 5 - 20 V / 3A / 15 - 60 W

Driftstype Kabel

Vægt 16,5 kg



Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: 205721

Festool SYS-PowerStation SYS-PST 1500 Li HP - EU stik

25,040.00 DKK